make-up

Urban Decay oogschaduw primer potion minor sin

Hallo beauty’s,

Na een lange relatie gehad te hebben met mijn chanel oogschaduw basis heb ik een perfecte nieuwe gevonden en wel te verstaan van urban decay. Deze primer potion minor sin bevat één mooie glinstering in de kleur champagne. Ik heb het natuurlijk weer uitgebreid getest en vertel daarom graag over mijn bevindingen aan jullie.

20160428_195312

De verpakking van de primer potion minor sin is prachtig goud gekleurd. De draaidop is prachtig versierd en lijkt op kristal. Helaas heb ik gemerkt dat het product wel snel aan de randen gaat zitten. In totaal zijn er vier verschillende varianten te verkrijgen.

20160428_195351

De primer is van vrij dunnen substantie gemaakt. Het bevat een borsteltje om de primer op de oogleden aan te brengen, dit persoonlijk vind ik niet optimaal werken en daarom verdeel ik de primer veder met mijn vingers.

Mocht je tevens snel de deur uit moeten zou je deze primer potion ook alleen als oogschaduw kunnen gebruiken doordat het een lichte champagne kleur bevat geeft het net even wat extra’s aan de ogen.

20160428_195434

Het pigment is erg goed, het geeft de oogleden een mooie neutrale kleur waarop de oogschaduw’s mooi blijven zitten de gehele dag door. Tevens geeft de glinstering een mooi extra aan de totale look.

20160428_195529

Ik zal er niet om heen draaien, ik ben zeer tevreden over deze urban decay eyeshadow primer potion minor sin. De pigmentatie is zeer goed en toch niet te veel aanwezig, tevens blijft het de gehele dag mooi zitten op de oogleden.

Deze urban decay primer potion minor sin is te koop bij ICIPARISXL voor € 21.00 euro en dan heb je 10 ml in huis.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Urban Decay oogschaduw primer potion minor sin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s