make-up

all about matt van essence

Hallo beauty’s,

Laatst liep ik met mijn zusje bij kruidvat en kocht ik een prachtig pakket van essence. Vandaag wil ik graag het eerste product reviewen voor jullie die uit dit prachtige pakket komt, in totaal zitten er zeven producten in dus houd aboutsbstyle goed in de gaten mocht je nieuwsgierig zijn naar één van de andere producten.

20160524_150624

Maar vandaag gaan we het dus uitgebreid hebben over de essence all about matt fixing compact powder. Laten wij is beginnen met de verpakking onder de loep te nemen, de verpakking is van plastic gemaakt met een doorzichtige deksel waardoor je direct het witte poeder ziet zitten. In het poeder zit een mooi patroon gedrukt die lang zichtbaar blijft wat ik altijd erg mooi vind om te blijven zien als ik het product weer opnieuw gebruik.

20160524_151553

Laat ik eerst even uitleggen waar deze all about matt fixing powder voor te gebruiken is. Deze poeder is een fixerende compact poeder die de gehele dag ervoor zou moeten zorgen dat je make-up op de juiste plek blijft zitten. Deze poeder heeft een matt effect wat ideaal is voor de glimmende gezichtjes onder ons natuurlijk. Tevens kan dit product ook het blenden gemakkelijker maken met bijvoorbeeld door je blush en foundation goed te laten overlopen. Deze essence all about matt fixing powder is geschikt voor alle huidtypen. Voornamelijk gebruik ik deze poeder voor het Make-up Cooking effect.

20160524_151643

Deze poeder is wit van kleur, als je deze poeder aanbrengt is het belangrijk dat je het luchtig aanbrengt, mocht je net als mij make-up cooking het doeleinde zijn breng het lekker dik aan want met een kwast is het zo gemakkelijk weg te halen en blijft er niets aan wit achter op het gezicht. Dus vooral geen zorgen maken dus bij dit product.

20160524_151606

Deze all about matt fixing powder van essence is een echte aanwinst en is nu al beland in mijn dagelijkse make-up routine. Persoonlijk merk ik echt dat mijn make-up langer blijft zitten op de juiste plek. Tevens is het een heerlijk ruikende poeder die voor meerdere doeleinde gebruikt kan worden zoals je glimmende gezicht te verminderen. Ik ben erg blij dat deze poeder in mijn gekochte pakket zat.

Deze essence all about matt fixing compact powder is te koop bij kruidvat voor € 2.99 euro voor 8 gram.

Liefs Soraya

2 gedachten over “all about matt van essence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s