make-up

Vulome colourist mascara van Rimmel Londen

Hallo Beauty’s,

Als bloginsider van Vera Camilla heb ik de volume colourist mascara mogen testen, eenmaal toen mijn pakketje gearriveerd was zag ik dat hier nog een aantal producten aan toegevoegd was. Wat een leuke verrassing was dat zeg! Als je mij op sociaal media volgt (twitter, facebook en instagram) heb je hierover misschien al meer gelezen. Maar als je goed kijkt heb je nog niks gevonden over het eindresultaat en dat is net wat ik hier ga delen met jullie, ga er lekker voor zitten met een kop thee en lees snel het gehele artikel!

20160517_164939

Kijk wat een verrassing, zoveel mooie producten in een pakket gekregen ik kon ook niet wachten om de volgende dag gelijk hiermee aan de slag te gaan.

De inhoud van het pakketje:
1- Volume colourist mascara
2- Born this way wenkbrauw highlighter
3- Kate ❤ contour palette
4- Born this way wenkbrauw kit
5- Oogschaduw palette smokey eyes
6- Soft Kohl eyeliner pencil
7- Wenkbrauw potlood
8- eyeliner 24 ours
9- Super gel kate
10- Super gel lak
11- Lipstick

20160517_181942

Uiteraard heb ik alle producten meerdere malen getest, ik ben helaas niet zo tevreden over de soft kohl eyeliner, de lipstick blijft mooi zitten alleen zou ik voor mijzelf deze kleur nooit hebben uitgekozen. Echter wel een vrij neutrale keuze geweest, en zoveel types zoveel meningen natuurlijk.

Uiteraard komen van de producten nog uitgebreide reviews online, vandaag wel alvast het resultaat van de Rimmel Londen volume colourist mascara.

20160518_112605

De verpakking is zwart met donker paars aan de kant van de dop, het loopt mooi over in elkaar en geeft net even dat extra. De tekstopdruk is volgens mij ook wel duidelijk zichtbaar. Tevens is dit nog goed leesbaar na twee weken, vaak verdwijnt dit snel van de hulzen af.

Het borsteltje kan je hieronder op de foto goed zien, het heeft een kegelvormige borsteltje die niet al te breed uitloopt gelukkig. De haartjes van deze borstel staan allemaal recht uit en verdeelt over een gelijke afstand. Dit werkt erg prettig in gebruik ik ben dus erg nieuwsgierig.

20160518_112631

Deze volume colourist mascara van Rimmel Londen beloofd dat je wimpers donkerder wordt na gebruik van twee weken en zou ervoor moeten zorgen dat je wimpers in één oogwenk langer en voller zijn. Ik kan niet wachten op het eind resultaat.

IMG_20160524_160837Hierboven zie je het resultaat van één week gebruik.

Deze mascara geeft inderdaad een prachtige volume aan de wimpers en verdeeld ze erg mooi, tevens geeft deze mascara weinig tot geen klonten aan de wimpers wat een enorme pluspunt is natuurlijk, mocht dat wel gebeuren is het ook gemakkelijk weer te verwijderen met het kegelvormige borsteltje. De mascara is gemakkelijk te verwijderen met een “normale” remover. Helaas zie ik niet heel veel verschil in de kleur van de wimpers maar ik ben al gezegend met donkere wimpers van mijzelf.

20160524_110029
hierboven zie je het resultaat van twee weken gebruik.

Persoonlijk ben ik van mening dat deze mascara echt wat voor de wimpers doet. Ik zal daarom deze mascara ook met veel plezier veder gebruiken totdat het op is.

Ik hoop dat jullie het een leuk review vonden en mij natuurlijk ook op sociaal media volgen, voor meer info klik hier.
Deze mascara van Rimmel Londen is onder andere te koop bij de drogisterijen en bij bol.com voor € 14.99 euro.

Liefs Soraya

 

 

2 gedachten over “Vulome colourist mascara van Rimmel Londen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s