make-up

Collistar foundation + concealer total perfection duo

Hallo beauty’s,

Ik was laatst op zoek naar een nieuwe foundation, toen ik op onderzoek ging zag ik deze bijzondere duo van collistar. Bijzonder ja echt waar! want het is een twee in één product wat je koopt, de tube bevat de foundation en in de dop zit een bijpassende concealer verborgen. Ik moest dit hebben toen ik dit zag en helemaal toen ik hoorde en vooral merkte dat het een prachtige dekking geeft. Deze collistar foundation + conceaer total perfection komt uit de herfst collectie van 2015 en was gelukkig nog te koop. Ik neem jullie uitgebreid mee hieronder.

20160513_145027

Er zit een proefje bij van de moisturizing crème die erg fijn aanvoelt. Dus je krijgt veel voor je geld moet ik zeggen, maar bevalt het ook allemaal?

Ieder zijn smaak zullen we maar zeggen van verpakkingen maar dit uiterlijk trekt mij persoonlijk totaal niet aan. Maar komt wel overeen met de lijn waaruit dit product komt namelijk de nude+ herfstlijn van 2015. Zoals je kan zien zit de dop aan de onderkant van de tube waarin ook de concealer zit, vandaar ook de wat grote dop, maar ik ben zo benieuwd hiernaar dat ik mij niet lied lijden door de verpakking van nude met gouden tekstopdruk.

20160513_145314

Zoals je hierboven kan zien is de opening van de foundation klein en hierdoor gemakkelijk te doseren voor iedereen. Ik bezit de kleur ????????????

De concealer zit in de dop waar ook nog is één spiegel in verwerkt zit. Ik blijf verrast worden door collistar wat een prachtig product tot nu toe, ik hoop werkelijk dat de dekking ook fantastisch is.

20160513_145050

Hierboven op de foto zie je de ingrediëntenlijsten van zowel de foundation als de concealer. Ik zie wel siliconen staan persoonlijk heb ik hiervan geen last van maar mocht jij dat wel hebben beauty let dan wel goed op!

20160513_145403

Het valt erg oranje uit op mijn hand ik ben erg benieuwd naar het resultaat op mijn gezicht. Ik zie wel al dat het een dekking geeft waarvan ik waarschijnlijk erg blij van wordt. De concealer zie je aan de bovenkant zitten die wat lichter uitvalt gelukkig, deze concealer voelt wel wat aan de stevige kant maar denk net niet genoeg voor de puistjes in het gezicht maar we gaan het gewoon testen.

20160513_164642

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe foundation + concealer. De dekking van beide producten is echt geweldig. De foundation is mooi vloeibaar en gelukkig niet te waterachtig wat nog wel is wilt gebeuren bij vloeibare foundations. Ik merk dat ik de concealer echt alleen onder mijn ogen gebruik en voor puistjes een wat sterker product pak, maar hé dit is echt een top product en zeker voor op reis. Dat scheelt mij wel weer één product minder mee nemen.

Let wel op dat de foundation erg dekkend kan zijn en voor sommige van jullie beauty’s misschien te veel plamuur effect kan geven zoals velen zullen zeggen.

Deze collistar foundation + concealer is te koop bij parfumerie’s en bij geselecteerde drogisterijen of snel te bestellen vanuit je stoel bij bol.com. Deze prachtige combinatie kost € 30.99 euro voor 30ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s