make-up

prime perfection face primer

Hallo beauty’s,

Een primer is wat ik dagelijks gebruik, hierdoor blijft mijn totale make-up look beter en vooral langer zitten daar waar het moet. Vandaar dat ik de milani prime perfection face primer getest heb voor jullie. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat of het zijn werk ook echt mooi doet en het mijn huid niet totaal afsluit. Deze primer zou een gezonde gloed moeten geven dus ik ben erg benieuwd jij ook? Lees snel veder om het te ontdekken.

Ik hoop dat ik tijdens mijn winkelen net zo blij ervan wordt als nu in gebruik.

20160503_184854

De verpakking is simpel om te zien maar ziet er zeker niet al te goedkoop uit. Lekker standaard en daar is zeker niks mis mee natuurlijk. De draaidop aan de onderkant is bevat geen grote opening waardoor je niet te snel te veel product uit de verpakking haalt.

20160503_184902

Deze prime perfection zou de huid hydrateren maar ook de fijne lijntjes verzachten in het gezicht. Persoonlijk vind ik het ideaal omdat deze primer geen olie bevat waardoor mijn huid gedurende de dag niet gaat glinsteren als het goed is.

 

De prime perfection face primer komt wit uit de verpakking zoals je hierboven kan zien op de foto, eenmaal op de huid gesmeerd zie je hier natuurlijk niks meer van terug. De geur trekt mij niet heel erg aan maar storend is het niet gelukkig. Tevens voelt deze primer zacht aan op de huid en geeft het geen benauwd effect op de huid, hiervoor ben ik soms wel erg bang als ik weer een nieuw product koop. Ook geeft deze primer een hydratatie aan de huid wat ik zelf wel iets van merk, verwacht hier niet al te veel van beauty’s.

20160503_184929

Ja deze primer doet zijn werk goed, zoals een mooi egaal ogend gezicht geven en natuurlijk het belangrijkste mijn make-up blijft zo 8 uur mooi op de plek zitten. Ik merk wel dat als ik een werk dag gehad heb deze primer voor mij persoonlijk net iets te weinig doet.

Deze primer is zeker aan te raden, voor mij persoonlijk zal ik deze niet snel nogmaals kopen maar dat is enkel en puur mijn persoonlijke mening.

Deze primer heb ik bij themakeupspot.nl gekocht € 13.50 euro voor 20 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “prime perfection face primer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s