persoonlijk·reiniging

Reisflesjes

Hallo beauty’s,

Zoals velen waarschijnlijk met mij aan het aftellen zijn naar die heerlijke zomer staan er natuurlijk weer veel vakantie’s voor velen van jullie beauty’s geplant. Ik was laatst bij kruidvat aan het winkelen omdat ik reisflesjes nodig had, omdat ik helaas een kluns kan zijn en nog wel eens wat uit mijn handen laat vallen en dan nieuwe verpakkingen nodig heb om mijn producten in over te gieten. Ditmaal kocht ik een reisflesjes met een leuke print en ook nog is ideaal is voor een hygiene nerd zoals ik ben. Daarom wil ik deze flesjes vandaag aan jullie laten zien in een review. Lees dus snel veder!

20160524_142518

Deze set reisflesjes bevat vier stuks waarvan 3 verschillende openingen en een kleine trechter om het product gemakkelijk en zonder te morsen in de flesjes te krijgen. De flesjes zijn van plastic en dus makkelijk schoon te maken en daardoor gemakkelijk herbruikbaar. De flesjes hebben prachtige zwarte printen die heerlijk opvallen en net dat extra geeft aan de “standaard” flesjes.

20160524_142655

Zoals je kan zien op de foto hierboven is het allemaal erg hygiënisch waarvan ik erg blij werd. Links boven bevat een pompje zodat je gemakkelijk vloeistof eruit kan krijgen denk hierbij bijvoorbeeld aan bodylotion. Rechts boven is een spray flesje waardoor je het gemakkelijk op de huid kan sprayen wat altijd handig is zeker op reis heb ik de afgelopen jaren gemerkt. De onderste twee hebben dezelfde dop, deze kan je aan één kant indrukken zodat de kleine opening tevoorschijn komt ik gebruik deze vooral voor shampoo en conditioner.

20160524_142744

Deze set heb ik inmiddels in gebruik en de kwaliteit verbaast mij toch zeker voor dat kleine prijsje wat ik ervoor betaalt heb. De hygiëne is erg gemakkelijk bij deze flesjes omdat je het product niet hoeft aan te raken omdat deze de gehele tijd is afgesloten. Tevens is het printje erg leuk op de planken in de badkamer en zeker op reis ondanks dat het geen roze ❤ bevat voor mij. Omdat dit speciale reisflesjes zijn is het zeer compact en erg handig in gebruik. Maar ook ik gebruik ze bijvoorbeeld om mee te nemen naar een dagje strand en toen ik nog veel zwom naar het zwembad in plaats van al die grote zware en onhandige flessen.

Deze set reisflesjes heb ik gekocht bij de kruidvat voor € 1.99 euro voor 4 stuks.

Gaan jullie op reis deze zomer? Of waar gebruiken jullie deze flesjes voor?

Liefs Soraya

6 gedachten over “Reisflesjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s