persoonlijk

persoonlijke update (examens, werken, verbouwen en ziek zijn)

Hallo beauty’s,

vandaag wil ik even een persoonlijk verhaaltje houden, ditmaal geen beauty maar vooral over examens, werken, verbouwen en ziek zijn. Nee schrik niet van het woordje ziek zijn, ik ben al één weekje niet helemaal  lekker maar helaas gaat het steeds meer doorzetten en ben ik bang dat ook ik eraan geloven moet om de griep uit te zieken. Lees snel veder om mij persoonlijke verhalen te horen.

Aboutsbstyle:

Zoals misschien wel is opgevallen heb ik soms mijn blogs niet meer standaard om 07.00 uur online staan, dit komt omdat ik het erg druk heb met veel dingen tegelijk afhandelen in mijn leven. Dat maakt op zich allemaal niet uit maar met het plannen kom ik af en toe wat tijd te kort. Hiervoor wil ik mijn excuses aanbieden aan jullie beauty’s. Ik hoop dat ik met 3 weken het meeste gestress achterwegen heb liggen en ik daarna mijn gestructureerd leventje weer zo goed als terug heb.

Examens:

Zoals wel bekent zou zijn bij iedereen is het einde van het school jaar weer in zicht, ik ben mijn gehele school periode aan het afsluiten en hoop begin volgende maand mijn diploma in zak te hebben. Helaas komen er veel praktijk opdrachten bij kijken wat veel tijd kost wat op zich niet erg is maar alles bij elkaar. Op het moment vraagt het natuurlijk een erg goede planning. Het lukt aardig goed beauty’s!
Hiernaast werk ik ook nog full-time in de zorg en daardoor is het soms wat aan de krappe kant mijn dagen en dat merken jullie misschien met de tijden van de blogpost.

Verhuizen:

Wat is er leuker dan samen gaan wonen met je geliefde? Hierop kan ik het antwoord nog niet geven met wat ik persoonlijk heb mee gemaakt in mijn  vrij korte leven. Maar ik kan je wel verklappen dat als je na een aantal maanden eindelijk de grote klussen kunt gaan aanpakken en je daardoor weer in de “troep” leeft het er soms niet makkelijker op wordt (zeker niet als je dingen besteld en niet geleverd worden en al dat soort dingen). Wij zijn zowel binnen als buiten echt alles grondig aan het aanpakken en dat is nog al een klus. Ik moet wel zeggen alle lof voor mijn schoonvader hoor. Ik zal hieronder wat foto’s plaatsen van onze bouwval op het moment.

20160610_121023

Dit is van 2 bomen vanuit onze achtertuin helaas moeten we er nog 3 grote te gaan en de bomen die je achter de berg ziet staan niet te vergeten natuurlijk. Wij willen daar een schuur gaan bouwen zodat onze fietsen overdekt kunnen gaan staan tegen de tijd dat het weer slechter wordt.

20160610_102457

Van een echte keuken na maanden wordt een mens echt gelukkig. Helaas was de winkel waar wij onze keuken gehaald hebben vergeten om het keukenblad en achterwant te bestellen tevens als de sierlijst naast de keuken en de wand maar dat was nog niet alles de soft-close grepen worden ook nog eens later geleverd. Maar ik blijf maar denken het komt allemaal wel weer goed ondanks dat je al maanden gewacht heb op de keuken houd dat geduld nog even één maand langer vast.

Ik hoop dat jullie weer een beetje op de hoogte zijn van wat er in mijn leven gebeurt, en dat jullie het ook erg leuk vonden om te lezen(ben toch niet te veel wezen klagen?) uiteraard houd ik jullie nog veder op de hoogte van al het beloop.

Hebben jullie ook wel is zo een moment mee gemaakt dat alles tegelijk kwam? en ook alles om alles af te ronden?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s