geuren

Adem Levine for her

Hallo beauty’s,

Ik was winkelen bij de Action waar ik normaal gesproken mijn GUESS geurtje koop. Ditmaal viel mijn oog op een andere geur om eventueel naar mijn werk te dragen en besloot het mee te nemen. Verandering kan toch geen kwaad? Nu denken jullie die naam Adem Lavine komt mij erg bekent voor, JA dat klopt hij is de zanger van MAROON 5! Maar goed ik ga jullie bekent maken met het geurtje, lees dus snel veder.

20160524_143031

De verpakking is in het geheel nog al saai vind ik, het bestaat uit wit met zwart en een grote van Adam Levine erop. Totdat ik het flesje zag en hier duidelijk zag dat er aandacht aan besteed was.
De flacon lijkt op een oude microfoon wat natuurlijk bij hem op het lijf geschreven staat, de vormgeving is er mooi en de vernevelaar is ook prettig in gebruik.

20160524_143127

De geur komt al uit 2013 zag ik na wat onderzoek via internet. Het is een Oriëntaals bloemige geur die voor de dames gemaakt is.

De topnoten in deze geur zijn:
– Saffraan
– Citrusvruchten
– Goudsbloem
De specerijen zijn in deze geur:
– Indiase Jasmijn
– Australisch sandelhout
– Rozenblaadjes
De basisnoten zijn in deze geur:
– Benzoine
– Vanille

 

20160524_143120

Het ruikt echt als een wat zwaarder geurtje die ik sneller op koude dagen zal gebruiken en of in de avonden. Het is niet DE geur die ik naar mijn werk zou dragen maar zeker een aanrader mocht je bij de action lopen en op zoek zijn naar een nieuwe geur. Het geurtje blijft zo een gehele werkdag hangen maar wel in combinatie met 5 á 6 spray’s voordat ik de deur uit ga.

Deze geur is te koop bij o.a. de Action en koste uit mijn hoofd ongeveer € 10.00 euro  voor 100 ml.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Adem Levine for her

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s