douche·reiniging

Nivea shower silk mousse crème soft

Hallo Beauty’s,

Douchen is voor mij een echt ontspanningsmoment, ik kan zo genieten van die aantal keer in de week dat ik mij dan helemaal van onder naar boven verwen. Daar horen natuurlijk ook heerlijke producten bij, zeker om mijn lichaam schoon te maken maar ook dat mijn huidje weer zacht aanvoelt. Vandaar dat ik de NIEUWE Nivea shower silk mousse uitgebreid getest heb en hierover wil ik erg graag verslag schrijven, dus beauty’s houd jullie vast want hier komt het!

In totaal zijn er 3 varianten van deze mousse verkrijgbaar ik heb er hiervan twee in mijn bezit. Mijn favoriet is de Nivea silk mousse crème soft. Hiervan zal ik ook uitgebreid de ingredientenlijsgt met jullie bespreken.

20160524_143355

Laten wij gelijk beginnen met deze prachtige spa blauwe verpakkingen te bespreken. Natuurlijk is de kleur niet nieuw voor ons want Nivea staat natuurlijk bekent om hun blauwe verpakkingen. De dop bevind zich aan de bovenkant met een drukker kan je dan de mousse eruit halen.

Tevens zit er op iedere dop een sticker, als je hierover wrijft dan komt er een geur vrij die ook in de verpakking zit. Persoonlijk vind ik dit erg handig want ik merk bij mijzelf al dat als ik niet kan ruiken ik producten vaak langer laat staan of helemaal niet koop. zie hieronder de foto.

20160524_143511

Nivea shower silk mousse is volgens Nivea een mousse die de huid zou hydrateren door middel van jojobaolie, ook zal het erg verzorgend zijn voor onze huid. Ik zie wel dat er een klein beetje parfum inzit, dit staat vrijwel helemaal onder aan de lijst gelukkig voor de beauty’s die dit nogal als vervelend kunnen ervaren. Ik zie wel SLES erop staan wat een uitdroger KAN zijn voor de huid. Ik houd wel van de bestanddelen die ik veder zie staan op de verpakking.

Op de foto hieronder zie je de lijst van de creme smooth.
ook hier zie je parfum onder aan staan op de lijst gelukkig.

20160524_143420

Deze Nivea shower silk mousse crème moet je eerst schudden voor gebruik. De eerste keer schrok ik een beetje want er komt direct een grote schuimberg uit de verpakking zetten (niet zoals bij Rituals). Dit is gemakkelijk te doseren als je weet hoeveel je gebruikt dus erg geschikt voor iedereen.

20160524_143605

Persoonlijk vind ik de crème soft iets lekkerder ruiken dan de crème smooth. Dit is een klein verschil maar alle twee de mousse schuimen heerlijk en zorgen voor een heerlijk schoon gevoel. Ook voelt mijn huid niet trekkerig of rood aan na gebruik en vind ik dit een echte toevoeging aan het Nivea assortiment.

Deze Nivea shower silk mousse is te koop bij meerdere drogisterijen, deze kosten per stuk € 4.99 euro voor 200 ml.

Hebben jullie deze mousse al geprobeerd?

Liefs Soraya

Een gedachte over “Nivea shower silk mousse crème soft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s