make-up

2 in een foundation + concealer van Milani

Hallo beauty’s,

Zonder foundation ben ik zelf niet compleet, Ik draag al zo lang foundation en ik ga ook echt niet zonder het op te hebben via de voordeur naar buiten toe. Het is daarom voor mij erg belangrijk dat een foundation veel goeds doet voor o.a. de roodheid te verbergen. Ik zat laatst op internet rond te kijken en kwam op de site van themakeupspot en dacht laat ikna zoveel jaar voor mij weer eens een budget foundation kopen. Samen met mijn zusje hebben wij uren zitten twijfelen over kleuren, wat is dat rot zeg om van een plaatje af te bestellen. Wil jij weten of het de juiste kleur is en wat de dekking hiervan is? Lees snel veder hieronder voor het gehele verhaal.

20160503_184702

De glazen pomp verpakking is aardig zwaar maar wel erg handig in gebruik. Het blijft goed staan en is hygiënisch in gebruik door de pomp de zich aan de bovenkant van de glazen flacon bevind. De kleuren zijn donker op de verpakking en net zoals de foundation als ik het zo bekijk. O nee toch niet te donker? Ik heb de kleur 02 natural besteld dit is de een na lichtste.

20160503_184737

Deze foundation + concealer zou ervoor zorgen dat de de kringen onder de ogen vermindert word net als de roodheid en andere oneffenheden.  Foundation + concealer zou een volledige dekking geven die waterbestendig zou zijn.  Het zou een lang houdende foundation + concealer zijn die de klok rond mee zou moeten gaan.

20160503_184835

Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, isononyl isononanoaat, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, butyleenglycol, Mica, Glycerine, BIS-PEG / PPG-14/14 Dimethicone, VP / eicoseencopolymeer, Bis-Vinyl Dimethicone / Dimethicone copolymeer , ozokeriet, Polymethylsilsesquioxane, Disteardimonium Hectorite, natriumchloride, fenoxyethanol, bijenwas (Cera Alba), glycereth-18 ethylhexanoaat, Kaliumsorbaat, Silica, Caprylyl Glycol, 1,2-hexaandiol, Xanthaangom, isododecaan, propyleencarbonaat, Prunus Domestica Fruit Extract , glycereth-18, aluminium Dimyristate, Triethoxycaprylylsilane, Disodium Stearoyl glutamaat, allantoïne, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, polyisobuteen, C18-21 Alkane. +/- Kunnen bevatten: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

20160503_184719

Helaas heb ik de foundation cadeau gegeven, de kleur was echt veel te donker wat ookniet meer te redden viel voor mijn lichte huidje. Degene die deze cadeau gehad heeft van mij die vind het een prima foundation + concealer het geeft een mooie dekking alleen zal zij het niet nogmaals aanschaffen nadat deze flacon op is.

Ik heb helaas pech gehad met deze foundation + concealer te bestellen en veel lichter was er niet. Ik merk hierdoor wel dat de wat getinterde dames meer kans maken op een perfecte match.

deze foundation + concealer heb ik gekocht voor € 12.99 euro voor 30 ml.

Hebben jullie tips voor de juiste kleur uit te zoeken op internet? ik heb een artikel geschreven maar hier hebben ze niet alle foundations als vergelijkmateriaal.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s