make-up

Essence the glow must go on

Hallo beauty’s,

De laatste weken is er een hele run geweest op de schappen van de nieuwe essence collectie. De nieuwe collectie van essence heet de bloggers’ beauty secret, deze liggen wat ik als laatste nieuws gehoord heb niet meer tijdelijk maar voor vast in het schap. Ik heb gelukkig alle 4 de palette’s kunnen bemachtigen, vandaag review ik de eerste uit de lijn en wel van onze eigen Serena van beautylab.nl. Lees dus snel veder en ontdek met mij het palette.

20160606_102010

Het palette is van stevig karton gemaakt, en prachtig versiert zoals je kan zien op alle foto’s. Ik vind echt dat aan alle details gedacht zijn, het thema marokko komt ook echt tot zijn recht vind ik. De binnenkant van het palette bevat een spiegeltje en ook hier ontdek je prachtige printen. Zelfs in het vouwgedeelte staat de tekst shine bright gedrukt.

 

20160606_102215

Het palette bevat twee warme oogschaduws, één highlighter, drievoudige bronzer en een mini kwastje die erg zacht aanvoelt. De bronzer kan je ook als oogschaduw gebruiken voor meer variatie erin te gooien in de routine zeker voor op reis want dit palette is hiervoor erg geschikt.

20160606_105216

Het pigment is erg verrassend en dat bedoel ik in zeer goed en glinsterend, en als ik ergens van houd is dat het wel. WOUW voor de highlighter die op het gezicht echt prachtig uitpakt. Je ziet wel echt dat het warme kleuren bevat en je hiermee een mooie neutrale alledaagse look kan maken.

20160617_103911

Ik heb alle kleuren van het palette gebruikt voor het optimale eruit te halen, nou ik verklap alvast ik ben erg verrast door het resultaat, zeker voor een budget merk blijft het ook mooi zitten op de ogen en gaat het niet snel in de lijntjes zitten. Ik merkte wel met gebruik dat het poeder snel los kwam en daardoor mijn palette er wat smoezelig uit ging zien.

20160617_103709

Kijk de prachtige bronzer en highlighter op mijn wangen en jukbeenderen zitten. Ja dit palette blijft binnen handbereik liggen hieraan ga ik zeker nog veel plezier beleven.

Dit palette is te koop bij de kruidvat en trekpleister. Wees er snel bij want ze zijn zeer gewild. Voor dit palette betaal je slecht € 4.99 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Essence the glow must go on

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s