make-up

All About Sunrise eyeshadow van Essence

Hallo beauty’s,

Zoals jullie misschien wel eerder gelezen hebben op aboutsbstyle heb ik een aantal weken geleden een pakketje gekocht van essence bij het kruidvat. Vandaag wilde ik jullie graag voorstellen aan het oogschaduw pallet, dit palette bevat erg veel zomerse kleuren wat natuurlijk helemaal bij het weer past op het moment. Lees snel veder en ontdek de mooie kleuren.

20160524_152521.jpg

Zoals je kan zien is het een compact plastic doosje die zes kleuren oogschaduw bevat, tevens is de deksel doorschijnend waardoor je gelijk kan kijken of je het goede palette bij de hand hebt. Zit stevig in elkaar dit doosje wat mij wel vrolijk maakt voor zo een budget merk.

20160524_152554.jpg

Het zijn zes kleuren die ieder voor zich een mooie pigmentatie heeft. Alle zes de kleuren zijn goed te combineren waardoor dit palette van essence erg gemakkelijk te gebruiken is. Tevens heeft dit palette wel een hoog glans gehalte, dit komt doordat alle kleuren met glinsters verwerkt zijn(ik houd er wel van) Dit palette is kleur nummer 03 sunrise.

20160524_152834

Hierboven zie je hoe goed de pigmentatie is van alle kleuren, persoonlijk ben ik hierdoor echt verrast ik hoop dat het op de ogen ook echt goed uitpakt. Tevens zie je bij alle kleuren de glinstering ook echt goed zitten op mijn arm, i love it.

20160608_130340

Hierbij heb ik erg gespeeld met de kleuren zodat ik zoveel mogelijk kon laten zien op mijn ogen. Het pigment pakt erg goed uit ook op de ogen gelukkig, het blenden van de kleuren gaat erg gemakkelijk ook en daardoor kan je veel mooie variaties maken. Ik merk echter wel dat als ik een warme drukke werkdag gehad heb dat mijn oogschaduw iets is gaan “lopen” maar de prijs kwaliteit verhouding heeft mij echt verbaast.

Wenkbrauwen zijn bijgetekend met Anastasia Brow Wiz en de mascara die ik hier boven draag is van YSLmascara volume effect faux cils.

Dit palette heb ik gekocht bij het kruidvat.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s