make-up

3DHD kabuki kwast van sigma

Hallo beauty’s,

Laatst heb ik een prachtig merk van mijn lijstje af kunnen schrijven, dit merk is SIGMA. Ik heb meerdere kwasten besteld waaronder de 3DHD kabuki foundation kwast. Ik vind het altijd zalig om nieuwe kwasten te testen helemaal als het super zacht aan zou voelen en ook nog is als het een mooie dementie zal geven aan je foundation. Ik vertel jullie hieronder daarom graag over mijn eerste sigma ervaring.

20160503_183940

Deze kwast is prachtig zwart met rosé goud van kleur. De steel ligt lekker in de hand, de kwast heeft een middelmatig gewicht en werkt daarom erg prettig. Doordat de haren in de drie hoekige vorm gemaakt zijn zou je zelfs bij de kleinste hoekjes in het gezicht moeten komen.

20160503_184009

Op deze foto kan je duidelijk zien dat de kwast is een punt loopt de 3DHD effect dus, het is een volle kwast met veel haren waardoor je een perfecte dekking zou moeten krijgen. Doordat de kwast schuin loopt zou je ook gemakkelijk het gehele gezicht met foundation egaal kunnen aanbrengen zelfs in de kleine hoekjes, denk hierbij aan de binnenkant van de ooghoeken of bij de neusvleugels. De haren zijn gemaakt van synthetische vezels.

20160503_184042.jpg

Op de steel zelf zie je in het rosé gouden kleur de tekstopdruk staan, de naam van het merk en de naam van de kwast. Subtiel is het niet moet ik zeggen hoor, ik heb daar geen problemen mee maar ik weet dat sommige beauty liefhebbers hier niet altijd op zitten te wachten.

Ik vind de kwast ideaal in gebruik, het laat geen strepen achter op mijn gezicht de haren voelen echt super zacht aan, het gewicht is prettig en het handvat ligt goed in de hand. Ik moet zeggen dat mijn eerste ervaring met sigma mij erg goed bevalt. Een echte aanrader mocht je een nieuwe kwast zoeken.

Deze Sigma 3DHD kabuki kwast kost € 24.95 euro en heb ik besteld bij themakeupspot.

Liefs Soraya

 

7 gedachten over “3DHD kabuki kwast van sigma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s