aboutmylook

Aboutmylook: #4 Housewarming

Hallo beauty’s,

Zoals ik wel vaker vermeld heb hier op aboutsbstyle ben ik gaan samen wonen met mijn vriend. Samenzijn wij een enorme verbouwing aan gegaan, gelukkig hebben we familie die ons hierdoor kan loodsen. We zijn al vanaf 25 september bezig en helaas ook nog steeds niet klaar in ons huisje, maar het grootste werk zit erop en daarom vond ik het tijd worden voor een feestje. Een heerlijke ontspannen dag plannen met het grootste gedeelde van onze familie en vrienden groep. Uiteraard hoort op zo één dag heerlijk uitpakken met make-up en dat heb ik natuurlijk gedaan. Ik vond het daarom wel weer is tijd worden voor een Aboutmylook. Ik vertel je hieronder in geuren en kleuren wat ik allemaal gebruikt heb en natuurlijk wat voor kleding ik droeg.

aboutmylook 1

Ik heb gekozen voor een mooie neutrale look, dit komt doordat wij het overdag vierden en omdat het een prachtige warme zondag was. misschien heb je het al voorbij zien komen op mijn twitter of instagram account maar ik had hier al een foto geplaatst van al mijn make-up producten van die dag, ik zou het leuk vinden als je mij daar ook volgt.
Bekijk de foto en dan zie je wat ik allemaal heb aangebracht.

IMG_20160619_202646.jpg

Ik had de avond ervoor een heerlijk voedend gezichtsmasker opgebracht genaamd  Gezichtsmakser red carpet ready. Dit is de tweede keer dat ik dit masker gebruik en wat blijft het een heerlijk verfrissend gevoel geven.

Ik was erg blij met het resultaat van die dag, alleen was het erg warm en klam die dag dat ik erg veel last kreeg van traan ogen waardoor ik na het middag uur mijn look naar simpel heb moeten veranderen. MAAR  hé ik heb natuurlijk nog prachtige foto’s van voor het DRAMA van die dag.

20160619_101149

Ik ben erg blij met mijn prachtige look die erg classy is maar toch ook opvallend door de prachtige volle wimpers.

De kleding was erg basic in kleur maar wat echt bij ons huisje past, zwart en wit zijn dan ook onze hoofdkleuren in huis.

Kleding keuze:
– Topje van Primark
– Blouse is van de H&M
– Zwarte basic broek is van de MS Mode
– Witte (nette) sneakers van Gabor

De sieraden met name de kettingen die ik draag hebben allemaal een speciale en emotionele betekenis. Ik vind dat zeker op deze hoogtepunten uit je leven erg mooi en passend m te dragen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze aboutmylook weer een keertje te zien.
Heb je vragn stel ze gerust hieronder in de comments.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Aboutmylook: #4 Housewarming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s