make-up

Kiko volume top coat voor de wimpers

Hallo beauty’s,

Tegenwoordig is het een hele trend om de mooiste en langste wimpers te creëren. Hiervoor het je natuurlijk een goede mascara nodig maar dit is niet altijd even gemakkelijk. Daarom komt er steeds meer op de markt en vandaag test ik daarom een mascara false lashes concentrate  volume top coat voor mijn wimpers. Ik heb er al eens eentje eerder getest dus ik ben erg benieuwd of deze mij zal bevallen.

20160425_201327.jpg

De kartonnen verpakking is wat wij gewent zijn van onze budget merk kiko milano, de huls van de top coat mascara is wel even een eyecatcher hoor. Het is een glimmende paarse huls die de aandacht van menige dames wel trekt volgens mij, ik hoop dat dit het ook met onze wimpers gaat doen.

 

20160425_201417.jpg

Het zou een extreem flexibele en modelleerbare formule hebben die over andere mascara’s aangebracht hoort te worden. Er wordt beloofd dat tot 75 % meer volume de wimpers krijgen, dit komt omdat deze top coat geen klonten zou afgeven, maar ook de wimpers niet zou verzwaren.  er zouden een speciaal complex aan bolletjes van collageen en rijstwas inzitten die de volume zou toenemen.

Het borsteltje is rond en met harde haartjes bedenkt op verschillende lengtes, de punt is wel iets boller. Ik persoonlijk vind het borsteltje iets te rond voor in praktijk maar wel gaan het testen.

20160524_110029

Het geeft mijn wimpers inderdaad wat meer volume maar zeker geen 75%. Ik heb van mijzelf helaas geen grote hoeveelheid wimpers en vind deze top coat mascara’s wel een uitkomst. Of ik deze kiko milano volume top coat mascara nog een keertje zal kopen? Nee dat niet helaas.

Deze mascara is  Oftalmologisch getest.
De mascara die ik hieronder gebruik is ook van kiko, klik hier voor de review.

Deze top coat mascara is te koop in de kiko store’s en online voor € 7.20 euro voor 12 ml.

Liefs Soraya

 

2 gedachten over “Kiko volume top coat voor de wimpers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s