make-up

Essence vintage rose eyepalette

Hallo Beauty’s,

Vandaag is palette nummer twee aan de beurt uit de collectie van de bloggers beauty secret, mijn eerste review van natuurlijk het palette van onze eigen Serena(beautylab). Maar vandaag gaan wij het hebben over de Vintage rose eye palette. Dit palette is ontworpen door onze duitse buurvrouw  Palmira van beautypalmira.de. Ik ben erg benieuwd naar haar palette want het is zo heerlijk roze en zoet om te zien, een echte Soraya palette dus! Laten we snel beginnen.

20160606_102442.jpg

Deze roze verpakking spreekt mij zo erg aan, het is lief en zoet om te zien. De print die over de verpakking loopt is erg vintage rose en dat doet zijn naam zeker eer aan. De kartonnen deksel bevat aan de binnenkant een spiegel wat ideaal is voor onderweg natuurlijk. helaas is het wel net zoals alle andere palette uit deze lijn dat deze geen dichte deksel hebben, dus let goed op zeker voor onderweg.

20160606_102535.jpg

Zoals je kan zien is zelfs de binnenkant weer tot in de puntjes afgewerkt voor essence en Palmira. Dit pallet bevat één glinsterende wit, zacht roze en warme bruin tinten. Ook zit er een eyeliner en een highlighter in verwerkt waardoor je de ooglook helemaal kan afmaken. De duokwast die bijgeleverd wordt ziet er mooi uit maar gebruik ik persoonlijk niet, wel handig voor op reis.  Tevens heeft Palmira ook één nagellak ontworpen die ik ook niet in mijn bezit heb, ik lag weinig tot nooit mijn nagels sinds mijn nieuwe beroep vier jaar geleden.

20160606_102557.jpg

De pigmentatie is erg mooi op mijn arm en daarom ga ik met volle moet aan de slag met mijn ooglook. Ik gebruik geen eyeliner in mijn look omdat ten eerste ik de grootste kluns ben met eyeliner en ten tweede vind ik persoonlijk het niet erg veel goeds doen voor mijn ogen helaas.

20160628_141620

Vooral de glitter oogschaduw vind ik erg mooi om te zien, GLOW-ON!! de combinatie is erg mooi en daarom is er niet veel blending werk nodig.

20160618_093237

Ja dit palette vind ik erg mooi, zeker om een mooie maar lieve look te maken met de zomerse dagen in ons landje.

Dit palette is te koop bij kruidvat of trekpleister en kost € 4.99 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Essence vintage rose eyepalette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s