make-up

Silky Beautygloss wimpers van eylure

Hallo beauty’s,

Ik had vorige week mijn housewarming voor familie en vrienden, dit was voor mij een mooie reden om weer eens prachtige nep wimpers te gaan dragen. Omdat het overdag was heb ik besloten om de silky variant van Masha te gebruiken, ik werd hiervan zo blij dat ik het resultaat met jullie wil delen natuurlijk.

20160420_114712

Silky zit in een zacht roze kartonnen verpakking, dit is in samenwerking dus het is prachtig versiert door Masha. Deze wimpers zijn de “normaalste” alledaagse wimpers van de drie die zijn uitgekomen. Dit setje bevat behalve de wimpers ook een kleine tube lijm voor de wimpers te plakken.

20160420_115110

De wimpers lopen gelijkmatig over de gehele lengte zoals je hierboven goed kan zien op de foto. Het aanbrengen ging erg gemakkelijk moet ik zeggen, gelukkig hoefde ik niet te knippen in de wimpers omdat ze eventueel te lang konden zijn. Ik moet wel zeggen dat ik de lijm normaal gebruik van DUO wimperlijm, en deze ook de volgende keer weer gewoon gebruik. Ik ben nooit echt fan van de meegeleverde wimperlijm en ook deze keer niet helaas.

1466769583848

Ik vind ze erg mooi staan en ben erg blij met de aankoop hiervan geweest. Ze bleven erg mooi zitten en voelde heel erg comfortabel aan op mijn eigen wimpers, dit effect was ook vrij snel. Mijn oog opslag werd in een keer mooi groot maar niet te veel voor overdag bij mijn housewarming.

Als je de wimpers goed verzorgd kan je meerdere malen met de wimpers doen!

Deze wimpers van beautygloss bij eylure zijn exclusief te koop bij de etos en deze silky set kost € 6.99 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Silky Beautygloss wimpers van eylure

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s