persoonlijk

Dit is mijn week! Werk, School en meer.

Hallo beauty’s,

Afgelopen weken waren erg stressvolle weken, dit komt omdat ik met mijn examen bezig ben geweest voor verzorgende IG. Helemaal toen ik ziek werd en hierdoor mijn planning moest aanpassen in minder dan één week om het te behalen.  Maar gisteren is mijn laatste dagje geweest en ben ik officieel GESLAAGD gelukkig.

20160630_130924

Dit mooie kaartje kreeg ik van mijn zusje lief bij thuiskomst.

20160630_130913

Van de week kreeg ik ook al post van mijn werk thuis toegestuurd gekregen, ik schrok hier erg van. Maar wat een leuke envelop was dat zeg, bedankt voor het bezorgen PostNL. Want in deze envelop zat mijn nieuwe contract en wel ééntje voor in VAST dienstverband!! Mijn week begon al goed en eindigt nog beter zoals jullie kunnen lezen in deze blogpost.

Uiteraard hoop ik na deze drukke weken en het vele nieuws hier ook alles weer op orde te brengen. Ik hoop dat ik hierdoor weer een stukje rust kan creëren in mijn leven. Hierdoor hoop ik iedere dag stipt om 07:00 uur één nieuw review online te hebben staan i.p.v. 10:00  of soms wel 11:00 uur.

Ik ga weer een mooie periode afsluiten zodat er een frisse periode kan beginnen vol veranderingen en positiviteit. Ik verheug mij hier ontzettend op, en uiteraard als ik weer een leuke mededeling heb deel ik dit graag met jullie. Zo komt er binnen kort ook een persoonlijke mededeling aan maar wat dat is? Dat houd ik nog even geheim.

Liefs Soraya

Volg je mij al op:
twitter
instagram
facebook

 

6 gedachten over “Dit is mijn week! Werk, School en meer.

 1. Hi Soraya!

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik reageerde, maar ik lees je weblog nog steeds met regelmaat: van harte gefeliciteerd! Fijn diploma heb je behaald, kun je alle kanten mee uit. Ben je nog van plan om verder te leren voor Eerste Verantwoordelijke Verzorgende of Verpleegkundige niveau 4?

  Ik heb afgelopen week ook mijn diploma behaald! En direct daarna ook een contract aangeboden gekregen bij de instelling waar ik ook stage heb gelopen (ik ben ook werkzaam in de zorg). Fijn is dat he? Afsluiting van de ene periode en begin van de volgende periode!

  Geniet van je overwinning zou ik zeggen. 🙂

  Liefs,
  Regina

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Regina,
   Wat leuk om weer wat van jou te horen, het was inderdaad alweer even geleden. Maar als jij het net zo druk gehad heb als mij snap ik dat helemaal. Wat leuk dat wij hetzelfde beroep hebben, Ik werk alweer 4 jaar in de zorg en geniet er nog van. Jij natuurlijk ook gefeliciteerd met het behalen van het vel begeerde papiertje. Ik twijfel of ik direct ga of even één jaartje wacht en mooie ervaringen ga op doen. Had jij hierover al nagedacht? Liefs Soraya

   Like

 2. Hi Soraya,

  Ik heb het ook inderdaad druk gehad! Praktijkexamens, het aanleggen van een portfolio en natuurlijk de nodige stage-uren maken… dat hakt er wel in. Ik ben ook heel blij met mijn keuze voor de zorg, ik krijg iedere dag opnieuw energie van het werken met patiënten. Komende week start ik op een nieuwe afdeling, met een andere doelgroep (oncologie patiënten) en daar kijk ik ook echt naar uit. Ik denk dat het qua emoties wel een stuk heftiger is dan de doelgroep waar ik nu mee werk, maar het lijkt me zo heerlijk om echt een band te kunnen opbouwen met patiënten en hun familie. Echt te kunnen bijdragen aan hun herstel en welbevinden.

  Aan wat voor vervolgopleiding zit jij te denken? Ik heb al een vervolgopleiding op het oog, maar daarvoor moet ik eerst nog een tijdje ervaring op doen. Ik zit te denken aan de HBO-opleiding “Management in de Zorg”, in deeltijd. Als verdieping en verbreding van mijn huidige functie. Ik ben voor mijn gevoel nog lang niet uitgeleerd namelijk. 🙂

  Ik hoop in ieder geval dat je gauw je draai vindt en dat het weer lukt om je stukjes rond 7 uur te uploaden. Ik heb namelijk ’s ochtends in de bus naar mijn werk altijd mijn vaste halfuurtje beautyblogs. Dan is het natuurlijk wel fijn om iets te lezen te hebben! 🙂

  Liefs,
  Regina

  Like

  1. Wat een nieuwe uitdagingen komen weer op jou pad zeg, ik hoop dat het ook allemaal gaat bevallen en vooral snel je draai zult vinden en ook zeker in het nieuwe team. Ik wil mij misschien gaan specialiseren in wonden omdat ik zie dat hierin erg veel te halen valt. Ik ben vandaag heerlijk aan het vooruit werken dus als het goed is moet ik het weer allemaal op de orde krijgen en wat belangrijker is houden natuurlijk. Ik hoop snel je reactie’s weer te zien tijdens je ochtend ritje, erg leuk dat ik in je half uurtje voorkom natuurlijk daarvoor ook bedankt. Liefs Soraya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s