make-up

3DHD precision mini kabuki kwast van Sigma

Hallo beauty’s,

Kwasten zijn erg belangrijk, een goede kwast scheelt jou erg veel tijd en moeite om het product zo goed en mooi mogelijk aan te brengen. Daarom inverteer ik graag in kwasten en ditmaal wel te verstaan in sigma kwasten. Deze 3DHD precision mini kabuki kwast van Sigma zou ideaal zijn voor de kleinere gedeeltes in het gezicht en daarom perfect voor concealer aan te brengen. Ik heb dit natuurlijk geprobeerd.

20160503_184113

Deze kwast heeft een prachtige design, zwart met rosé kleurige details eraan toegevoegd. Sierlijke letters op de steel en schuin afgesneden haren aan de bovenkant. Dit is een lust voor mijn ogen en staan ook prachtig op mijn kaptafel in mijn penselenbakje.

20160503_184133.jpg

De haren van deze kwast zijn schuin afgesneden voor een 3DHD effect te creëren, deze kwast is multifunctioneel zoals Sigma het zelf omschrijft. Voor het werken in de kleine hoekjes (denk hierbij aan de ogen, neus of mond) met foundation of voor het aanbrengen van concealer.

Deze kwast is gemaakt van een exclusief geselecteerde synthetische vezel, die speciaal wordt vervaardigt door een techniek toe te passen dat zowel creamy, vloeibaar of poeder pakt.

20160503_184118.jpg

De kwasten pakken veel product op zodat je heerlijk aan de slag kan gaan met de look die je wilt maken. De haren voelen erg zacht aan en zelfs na één wasbeurt kan ik er niet over mopperen. Dit zijn mooie prijs kwaliteit kwasten waarvan ik erg te spreken ben. Ik ben erg blij dat deze kwast ook geen strepen op het gezicht achterlaat, waardoor het blenden een stuk sneller verloopt in de ochtend.

Deze kwast heb ik besteld bij themakeupspot maar is ook te koop bij bol.com voor € 21.95 euro.

Liefs Soraya

3 gedachten over “3DHD precision mini kabuki kwast van Sigma

    1. Als ik eerlijk moet zijn voldoen de kwasten van real techniques zeker, ik merk wel dat de kwaliteit net iets beter en dan bedoel ik met namen na het wassen dat ze hierna er iets mooier uitkomen maar daarvoor zou ik geen keuze’s laten afhangen. Liefs Soraya

      Like

  1. Ik gebruik eigenlijk maar een kwast, en dat is voor mijn foundation. Misschien dat ik in de toekomst wel wilt investeren in wat meer duurdere kwasten. -x-

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s