make-up

Limited edition MAC Chris Chang oogschaduw

Hallo beauty’s,

Eerder kon je al spieken op aboutsbstyle dat ik aardig wat nieuwe pareltjes heb gekocht. Natuurlijk kon MAC niet in dit rijtje ontbreken en daarom heb ik van de limited edition lijn één roze oogschaduw gekocht. Ik heb deze nu meerdere malen gebruikt en wil jullie daarom graag kennis laten maken met mijn nieuwe favoriete ROZE oogschaduw.

20160617_095803

Wie is Chris Chang? Ja dat antwoord wist ik ook niet toe ik tegen dit mooie roze pareltje aan liep. Ik moet eerlijk bekennen dat ik hiervoor ook even Google moest raadplegen, ik heb mij ingelezen en ik kan je vertellen dat zij uit de mode wereld komt, en zoals de naam misschien al één beetje verklapt heeft uit China. Deze collectie is gebaseerd op een oude Chinese kunstvorg genaamd Kunqu. Helaas gaan deze collectie’s altijd zo snel aan je neus voorbij, maar voor mij dit keer niet. Ik houd van roze en daarom heb ik geen moment getwijfeld over deze oogschaduw genaamd MU MU BLOOM.

20160617_095817

De verpakking is prachtig en vooral kleurrijk. Het spreekt voor zich en daarom al een compliment waard. De kleur roze is erg donker en vel wat mij meteen aansprak, de naam MU MU BLOOM vind ik ook prachtig bedacht.

20160617_095936

Zoals je hierboven op de foto kan zien is de pigmentatie erg mooi, de kleur is donker roze en hierdoor erg zuinig in gebruik ook want het knalt van je oogleden af. Zoals je kon zien op mijn look van de housewarming.

Ik ben erg blij met deze aankoop en zal daarom ook erg zorgvuldig zijn met het gebruiken van deze oogschaduw, zeker niet voor mijn alledaagse look maar meer voor feesten en partijen.

Deze MAC Chris Chang oogschaduw is te koop bij MAC online en kost € 19.00 euro voor 1.35 gram.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Limited edition MAC Chris Chang oogschaduw

  1. MAC oogschaduws zijn heerlijk in het gebruik. Zuinig ook! Ik heb exemplaren in mijn stash waar ik letterlijk al jaren plezier van heb.

    Op MAC vlak ben ik gisteren ook goed verwend. Ik heb namelijk voor mijn slagen Lightscapade en de paintpot Chilled on Ice gekregen. Een prachtige creamy oogschaduw of oogschaduwbasis met sprankelende gouden glitters.

    Geliked door 1 persoon

    1. Wat een prachtige cadeaus zeg. Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de paintpot. Staat ook nog op mijn te koop lijstje. Liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s