make-up

The Balm Mary-Lou Manizer highlighter

Hallo Beauty’s,

Zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt in mijn shoplog ben ik laatst in het bezit gekomen van één nieuwe highlighter. En niet zo maar eentje, eentje die al erg lang op mijn wishlist stond en dat is The Balm Mary-lou Manizer. Vandaag wil ik daarom wat GLOW bespreken met jullie, ga er lekker voor zitten en kwijl met mij mee over de nieuwe GLOW in mijn leven.

20160503_185053.jpg

De verpakking is echt te herkennen aan de getekende gezichten op al de verpakkingen van The Balm. Persoonlijk niet erg mijn smaak maar wel erg leuk gedaan, zeker met de vinger afdrukken op de achterkant van het kartonnen doosje, de print op de deksel het komt allemaal wel overheen. Ik stond te popelen om deze highlighter te gaan ondervragen en was daarom ook blij dat ik mij nog klaar moest maken voor die dag.

20160503_185139.jpg

Het is een goudkleurige poeder die de highlighter vormt. Mary-Lou glanst erg mooi en ik zie direct al dat de pigmentatie erg mooi is. De indruk die deze highlighter geeft is echt WOUW. Natuurlijk nog even testen op het gezicht maar het kan haast niet dat deze highlighter gaat tegen vallen. Wat je op de foto ziet hieronder is maar van één keer over het product heen geweest en aangebracht op de huid.

20160503_185310

de glinstering is zeker aanwezig en wat een prachtige kleur, zelfs bij mijn lichte huidskleur is het een mooie combinatie. Gelukkig oogt het niet te flets op het gezicht en heeft deze Mary-Lou Manizer één echte tweede plek verdient in mijn highlighter hart. De eerst is nog altijd BECCA shimmering skin perfector pressed.

20160429_150422.jpg

Deze highlighter van The Balm Mary-Lou Manizer is te koop bij o.a. Themakeupspot waar ik deze zelf gekocht heb en kost € 21.50 euro voor 8.5 gram.

Wat is jullie favoriete highlighter? Want ik ben op zoek naar nog meer GLOW in mijn stash.

Liefs Soraya

3 gedachten over “The Balm Mary-Lou Manizer highlighter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s