make-up

MAC Vibe Tribe lipstick (limited edition)

Hallo beauty’s,

Ik heb weer een mooie limited edition gescoord mij MAC. Ditmaal een lipstick die ik niet zeker wist of het voor dagelijks gebruik zal zijn. Daarom was ik erg benieuwd en stond ik te springen toen de pakketjesman aan de deur stond en mijn pakketje van MAC overhandigde. Ben jij benieuwd of dit één miskoop of één goede koop is lees dan helemaal door tot beneden aan.

20160617_095546

Laten we is even beginnen met de prachtige verpakking, ik ben niet snel van de kleuren en druktes op verpakkingen maar hiervan ging mijn hartje sneller kloppen. Deze lipstick is vanuit de Vibe Tribe collectie die gebaseerd is op de zomerse dagen die eraan zitten te komen, denk hierbij aan de festivals en stranden vol beauty’s die liggen te zonnebaden.

20160617_095640.jpg

Eerlijk gezegd schrok ik nogal toen ik de prachtige huls opende en zag dat de kleur wél heel erg licht is.Dit is de kleur Tanarama Ik wist ook niet zo goed wat ik ervan denken moest en dacht daarom gelijk maar foto’s schieten zodat ik het kon testen op mijn hand en lippen. Het pigment is wel goed aanwezig en de glinstering is erg mooi.
Ik kan je al verklappen dit is geen kleur die ik alleen zou dragen waarom lees je hieronder!

20160617_095704

De glinstering komt je tegemoet, ik houd wel van dat effect. Helaas zie je hier op mijn hand al dat de kleur veder geen sprekende of opvallende kleur bevat.

20160628_132610

Zoals je hierboven op mijn lippen kan zien geeft het geen mooie kleur af behalve een prachtige glinstering zeker in het zonnetje. Daardoor gebruik ik deze lipstick alleen maar als een topcoat over andere lipsticks heen.

De lipstick brengt wel gemakkelijk aan en voelt erg cream achtig op de lippen, dit voelt erg fijn aan zo ongeveer 4 uurtjes want daarna is het echt nodig om even een check te houden rondom de lippen.

Deze Vibe Tribe collectie is te koop bij de MAC winkels zowel online, deze lipstick kost € 21.00 euro voor 3 gram.

Wat vinden jullie van het effect op de lippen? Hoe zouden jullie deze lipstick dragen?

Liefs Soraya

7 gedachten over “MAC Vibe Tribe lipstick (limited edition)

 1. Tanarama is op je lippen wel een erg lichte kleur. Maar: Het is een waanzinnig veelzijdig product. Google maar eens op de trend “chroming”, dan zul je zien dat visagisten deze lipstick vanwege de lichte en crèmige substantie ook graag gebruiken als highlighter op verschillende delen van het gezicht.

  En deze kleur is erg tof wanneer je een klein beetje op het midden van je onderlip aanbrengt over een andere kleur heen,om extra volle lippen te creëren.

  Vel plezier met Tanarama toegewenst en hopelijk heb ik je op leuke ideeën gebracht.

  Liefs, Regina

  Geliked door 1 persoon

  1. Uiteraard heb ik even zitten Google net, en ik ga deze nieuwe trend zeker even proberen, en ik ga dit testen met mijn mac lipstick. Over mijn mac lipstick velvet teddy heen gebruik ik het al een paar weken en dat geeft inderdaad een mooi effect. bedankt voor deze mooie tip. Liefs Soraya

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s