haar·persoonlijk·verzorging

Verwen dagje (kapper en wenkbrauwen)

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik jullie graag mijn nieuwe look showen, zowel mijn haren als mijn wenkbrauwen heb ik laten doen en daarom volgen hieronder wat mooie foto’s.

Ik ben nogmaals naar brainwash kappers geweest, hier heb ik mijn haren laten knippen (alleen de puntjes) want de afgelopen twee keren is het mij goed bevallen. Helaas was deze keer de wachttijd echt niet normaal lang en was ik uiteindelijk RUIM twee uur veder voordat ik aan de beurt was. Maar het resultaat mag er zeker weer wezen.

20160708_190832.jpg

Kijk hoe lang mijn haar alweer wordt gelukkig, omdat ik het NOOIT meer korter wil hebben en mijn haar tergend langzaam groeit heb ik ook ditmaal alleen de uiterste punten eraf laten halen ik heb wel besloten om het rond te laten lopen en het niet meer helemaal recht. Ik ben weer blij met hoe mijn haar valt.

20160708_191011

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn haar erg verandert van kleur door het natuurlijke licht wat erop schijnt. De ene keer oogt het roder en de andere keer oogt het paarser. Ik ben hiermee erg tevreden.

Aangezien ik veel vragen krijg van wat voor kleur ik in mijn haar heb, ben ik ditmaal het niet vergeten te vragen aan de kapster. Het merk waarmee ze verven is Keune en de kleuren die in mijn haar zitten zijn de nummers 6.67 + 6.

20160708_191148

Mijn wenkbrauwen heb ik door de producten van Anastasia Beverly Hills laten waxen, het merk staat bekend om hun strakke wenkbrauwen en daar had ik dit keer erg veel behoefte naar. Dit is echter ook erg mooi gelukt al zeg ik het zelf. Zoals je hierboven op de foto’s kunt zien.
Ik kreeg een groot compliment over mijn wenkbrauwen omdat ik een mooie Aziatische vorm kan hebben in mijn wenkbrauwen. Ik ben hiermee erg tevreden zeker omdat ze mijn ogen optisch een beetje liften.

LET OP: je haar verven pakt bij iedereen anders uit dus exact dezelfde kleur zal het waarschijnlijk niet worden en geef dit dat ook puur als richtlijn.

Ik hoop dat jullie beauty’s het leuk vonden om mijn nieuwe look te zien. Mocht je mij op twitter volgen dan is de kans groot dat jullie deze look al voorbij hebben zien komen.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Verwen dagje (kapper en wenkbrauwen)

  1. Deze haarkleur staat je echt goed! Ik houd van paars/rood haar, afhankelijk van de lichtinval. In mijn eigen lokken zit een mix van 6.2 en 6.66. 🙂

    Trouwens, de Britse webshop Cult Beauty heeft weer een erg mooie box, die je deze keer zelf kunt aanpassen. Ik kan niet wachten op mijn exemplaar! Ook iets voor jou?

    Liefs, Regina

    Geliked door 1 persoon

    1. Oh ik ga vanavond is even kijken wat dat inhoud. Bedankt voor de tip. En ja paars rood in het haar vind ik erg mooi, heerlijk een mede genoot. Liefs soraya

      Like

Plaats een reactie