make-up

I love Extreme crazy volume mascara van Essence

Hallo beauty’s,

Een mens kan nooit genoeg mascara’s hebben en daarom heb ik er al flink wat in mijn bezit. Helaas stellen veel mascara’s mij wel teleur en ben ik daarom altijd op zoek naar nog beter nog mooier. Vandaag is het dan ook Essence aan de beurt, ik houd van BUDGET en ben dus ook erg benieuwd of ze mij verblazen met de I<3extreme crazy volume mascara. Lees snel veder mocht je het eind resultaat willen weten.

20160524_152245.jpg

OH YES! Het is zoveel roze, ik ben alleen al helemaal verkocht aan de verpakking roze en zwart zijn echt mijn favoriete kleuren die er bestaan. Dus de huls is al helemaal goed gekeurd en knalt dan ook heerlijk van mijn kaptafel af.

20160524_152301.jpg

Het borsteltje is vrij lang en kaars recht, het borsteltje is van plastic gemaakt waar ik niks op tegen heb. Ik hoop dat ik zonder te knoeien in de kleine hoekjes kan komen voor een optimaal bereik voor mijn wimpers. De borstel bestaat uit korte en lange uiteindes waarvan ik vaak een mooi resultaat krijg dus tot zover allemaal goed.

1468002556449

Het resultaat vind ik erg mooi, of ik het extreme kan noemen dat vind ik persoonlijk niet. Deze mascara geeft duidelijk wel lengte aan mijn wimpers, geeft geen klonten aan de wimper maar ook pakt het de kleinste haartjes mee. Ja ik ben tevreden over deze prachtige BUDGET mascara, ik denk wel dat ik deze snel zal combineren met de topcoat van Essence

Deze mascara is te koop bij kruidvat en zitin het vaste assortiment van Essence. deze I<3extreme crazy volume mascara kost € 2.98 euro voor 12 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “I love Extreme crazy volume mascara van Essence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s