persoonlijk

Ik ben een zuster.

Hallo beauty’s,

Afgelopen maandag 11-07-2016 was het dan eindelijk zover, ik kon mijn diploma ophalen. En uiteraard hoort daar natuurlijk een mooie diplomering bij, dit was op het ROCVA in Amsterdam waar ik de afgelopen 3 jaar met veel plezier les gevolgd heb.

Vandaag wil ik jullie wat foto’s laten zien omdat ik hier toch erg trots op ben. Zeker omdat mijn werk in mij geloofde en ik dit natuurlijk nooit zonder al mijn lieve collega’s behaald had. In verband met privacy toon ik natuurlijk niet de gehele dag maar kijk lekker met mij mee hoe mijn dagje verlopen is.

20160711_133726.jpg

Hier was ik klaar voor vertrek na 2 uurtjes wezen tutten om mijn makeup en haartjes naar mijn zin te krijgen (ja ik kan uren tutten als ik de tijd heb).

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe Marc Jacobs foundation, de dekking is fantastisch voor al mijn rood heden en oneffenheden in mijn gezicht (review komt er aan).

HALLO check de GLOW op mijn neus is even zeg,  ik houd van mijn BECCA highlighter. GLOWON!!

Mijn nieuwe lipstick van MAC Cosmetics ook gelijk getest die ik de dag ervoor binnen had gekregen via de post. Ik kan niet anders zeggen dat ik helemaal verslaafd ben aan deze nieuwe kleur, benieuwd welke het is? lees deze week mijn review hierover op aboutsbstyle.

20160711_194014.jpg

Toen ik beneden kwam hing er een mooie verrassing aan het plafon door het gehele huis heen. Jawel vlaggen en roze fluffy pompoenen, zelfs een slinger en de vlag buiten. Ik houd hier zo van dus ik was helemaal in mijn element.

IMG-20160711-WA0093

Hier stond ik te wachten op de toespraken die gegeven werden en om de EED af te mogen leggen voordat ik mocht gaan tekenen om mijn diploma in ontvangst te nemen. Het was een mooie toespraak die iedereen erbij betrok.

20160711_193614.jpg

Time to party, ja dat is het zeker eindelijk na 3 jaar hard werken heb ik mijn diploma in mijn handen. Nu ben ik officieel VIG3 geworden, iets wat ik nooit had gedacht en waar ik ook naar toe had gewerkt maar toen ik de kans kreeg heb ik deze met beide handen aangenomen en tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad.

IMG-20160711-WA0214

Eenmaal thuis komend bij mijn ouders hebben we nog even gezellig na gekletst met zijn alle en werden er nog even wat gezellige foto’s geschoten met onder andere deze prachtige snor.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en te zien wat mijn dag zo beetje geweest is.

Morgen staat er weer een “normaal” review online voor jullie beauty’s, ik heb jullie nu wel genoeg lastig gevallen hiermee de afgelopen tijd. Maar trots zijn hoort erbij en deel ik graag ook met jullie.

Liefs Soraya

P.s. Staat het niet prachtig? ben je daarom één half uur bezig met je haren, maar ach het hoort er allemaal bij!

4 gedachten over “Ik ben een zuster.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s