make-up

Limited edition MAC cosmetics lipstick van Chris Chang

Hallo beauty’s,

Ik heb meerdere dagen op de site van MAC doorgebracht om een roze Chris Chang lipstick te bemachtigen. Helaas bleek dit erg lastig te zijn, ik heb wel de oogschaduw weten te bemachtigen in de kleur MU MU BLOOM. Maar de aanhouder wint en gelukkig wist ik deze lipstick op tijd te bestellen voordat deze weer ui voorraad zou zijn, ik zag dat deze nu nog online te koop was dus mocht het je bevallen na mijn review die volgt dan zou ik niet twijfelen en gewoon DOEN.

20160711_130922.jpg

Net zoals de oogschaduw verpakking vind ik deze echt prachtig, het is wel erg druk maar wel een echte limited edition te noemen als je er naar kijkt.

De vormen zijn helemaal het zelfde zoals de klassieke MAC lipsticks, erg mooi en praktisch.

20160711_131000 (1).jpg

Ik heb de roze variant zoals je kon lezen en de kleur heet DDDEVILISH, echt een prachtige naam. De finish is matte waarvan ik erg houd net zoals mijn velvet teddy lipstick.

Zoals je hieronder kan zien is de pigmentatie erg mooi en inderdaad ook erg matte. Ik ben erg benieuwd hoe deze roze kleur op mijn lippen uitpakt.

20160711_131131.jpg

WOUW wat een pigmentatie heeft deze lipstick van MAC, de roze kleur is perfect voor mij echt waarvan ik houd. Deze lipstick voelt ook erg comfortabel aan op de lippen zoals ik gewent ben, tevens droogt het mijn lippen niet uit en blijft het zeker een uurtje of 5 a 6 zeker zitten.

Op de foto hieronder lijkt het erger dan het is, de lijntjes zijn ook echt véél minder zichtbaar!

20160711_135029.jpg

Ja ik ben helemaal in de roze wolken met deze aankoop, ik raad het zeker even aan om te kijken op de site van MAC. In totaal zijn er 5 verschillende en vooral opvallende kleuren uitgekomen.

Deze MAC Chris Chang matte lipstick in de kleur DDDEVILISH heb ik online besteld bij maccosmetics.nl voor € 22.00 euro voor 3 gram.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Limited edition MAC cosmetics lipstick van Chris Chang

  1. Ik vind matte lipsticks vsn MAC ook erg fijn qua samenstelling. Langhoudend, maar totaal niet uitdrogend. Honey Love is mijn favoriete matte lipstick, een warme nudekleur.

    Liefs,
    Regina

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie