reiniging·verzorging

Estée Lauder Perfectly Multi Action Foam Cleanser

Hallo beauty’s,

Nog steeds ben ik op zoek naar de juiste reiniging voor in mijn routine, vandaag te dag ben ik nog steeds op zoek en heb ditmaal gekozen voor een foam om mijn gezicht te reinigen. Deze Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser heb ik in de uitverkoop gekocht bij de bijenkorf en had direct spijt dat ik niet de oog en lip remover gekocht ben, wil jij weten waarom? Lees snel veder en ga samen met mij oordelen.

20160624_201929.jpg

De verpakking is prachtig licht blauw met een prachtige glas erover heen. Ik kan er niks anders van maken dan WOUW voor de kleur. De dop bevind zich aan de onderkant van de verpakking wat ik persoonlijk erg praktisch vind, zo zakt altijd het product naar beneden en hoef je geen moeite te doen om het product uit te verpakking te halen. Ik vind ook dat er genoeg infortmatie op staat en hierdoor de verpakking niet te druk is geworden.

20160624_201857

Deze Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser / Purifying Mask is op twee manieren te gebruiken, als een foam om je gezicht te reiniging in de ochtend en avond maar ook als een masker voor tweemaal in de week als één zuiverend masker voor 3 minuten.

20160624_201002

Dit product van Estée Lauder is getest door dermatologen en oftalmologen en hierdoor geschikt voor alle huidtypes. Dit maakt het product helemaal veelzijdig. Ik zie wel mooie ingrediënten op de lijst staan die zacht voor de huid zijn.

De reiniger / masker ruikt echt zalig, een beetje dromerig zoals ik de verpakking ook vind voorkomen.

20160624_201923.jpg

Deze Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser / Purifying Mask van Estée Lauder vind ik erg prettig in gebruik. Het voelt erg vervrissend aan en schuimt heerlijk als het in aanraking komt met water. Mijn huid is na het reinigen ook schoon en gevoed, niet uitdrogend en geen irritaties te vinden op mijn gezicht.

Ik ben verkocht aan dit product en ga deze fles ook zeker met plezier opmaken als dagelijkse reiniging.

De Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser / Purifying Mask is bij verschillende winkels te koop en kost € 28.00 euro. Nu nog steeds in de uitverkoop bij de bijenkorf voor € 14.70 euro.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Estée Lauder Perfectly Multi Action Foam Cleanser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s