douche

Treacle Moon one ginger morning

Hallo Beauty’s,

Douchen is voor mij een hele ritueel zeker omdat ik niet dagelijks van top tot teen de tijd hiervoor neem, maar als ik dat we doe wil ik dat het een feestje is. Daarom zijn douche producten voor mij erg belangrijk om deze ervaringen zo leuk en geurrijk mogelijk te maken. Nu heb ik voor het eerst het Engelse merk Treacle Moon in huis gehaald, ik hoorde dat deze fantastische geuren hebben en werd daardoor erg nieuwsgierig. Lees mee of het het in mijn speciale douche ritueel word opgenomen.

20160524_145953.jpg

De verpakking is lekker groot, gemaakt van doorzichtig plastic en met een handige dop om te doseren op de bovenkant. Op iedere bad en douche gel staat één mooie tekst gedrukt die herhaaldelijk de aandacht trekt.

20160524_150011.jpg

Ik kan je verklappen dat het één explosie aan zalige geuren is die de badkamer vult, het ruikt zoetig naar snoepjes. Het schuimt heerlijk onder de douche en daar word ik vrolijk van. Hoe meer hoe beter is mijn motto altijd.

20160524_150040

Ik vind het een leuke toevoeging in mijn douche assortiment, ik moet er wel bij vermelden dat ik deze eenmalig heb gekocht. Ik vind het heerlijk voor één fles leeg te maken en zal daarna weer heerlijk veder snuffelen door de schappen.

Deze Treacle Moon One Ginger Morning  kost € 4.95 euro voor 500 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Treacle Moon one ginger morning

  1. Normaal ben ik echt super dol op alle geuren van Treacle Moon maar gember is blijkbaar niet zo mijn ding. Maar als je van gember houdt kan het wel een heel fijne geur zijn!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s