verzorging

Review +WIN-ACTIE minerale maskers van VICHY

Hallo beauty’s,

Hoe heerlijk is het om je huid een extraatje te geven? Zeker in de zomer als je huid veel te voortduren krijgt. Hier dacht VICHY hetzelfde over. VICHY komt met 3 nieuwe maskers op de markt en deze heb ik afgelopen week uitgebreid getest voor jullie. Onderaan deze post kan je lezen hoe JIJ kans maakt op zo’n prachtig pakket. Lees dus snel veder!

20160718_125442

Ik kreeg deze prachtige doos thuis gestuurd met 3 verschillende en nieuwe maskers van VICHY. Ieder masker heeft zijn eigen werking en daarom ook eigen kwaliteiten. Hieronder bespreek ik de maskers stuk voor stuk met jullie en natuurlijk vertel ik mijn eigen bevindingen.

20160718_125651

De maskers zitten in plastic zakjes verpakt, deze maskers kan je twee keer gebruiken doordat de zakjes zijn verdeeld. Ik heb drie verschillende maskers:
1- VICHY masque minéral désaltérant.
2- VICHY masque argile purifiant pores
3- VICHY masque peel double éclat

Omdat de maskers in kleine hoeveelheden verdeeld zijn kan je op hygiënische wijze de maskers gebruiken en ook bewaren.

1468841652005

Masque minéral désaltérant:

Dit masker is verrijkt met mineraliserend thermaal water van VICHY, hierdoor zal de huid een hydratatie boots krijgen die ook een kalmerend effect zou geven aan de huid.

 • Vitamine B3 kalmeert en verheldert de teint.
 • Glycerine word de huid van gehydrateerd.
 • Fresh agent technologie zou de huid een langdurige frisheid moeten geven.

Dit masker breng je aan op het gehele gezicht om vervolgens 5 minuten te laten inwerken, hierna kan je het overige deel over het gezicht masseren.

Dit masker is speciaal voor de gevoelige huidjes (die ik zeker bezit). Dus laten we gaan testen.

Dit masker is doorzichtig en zie je bijna niet zitten, het geeft een mooie GLOW aan het gezicht. Het masker voelt heel verfrissend aan op het gezicht, het voelt koud aan en ik voel letterlijk dat mijn huid het opzuigt. Het resultaat bleef de gehele dag voelbaar op mijn gezicht wat erg prettig was.

1468841705676

Masque peel double éclat:

Dit masker bevat vulkanisch gesteente en aha, dit is een milde manier om de dode huidcellen te exfoliëren.

 • Vulkanische gesteente heeft een mechanische peeling.
 • Mineraliserend thermaal water van VICHY versterkt en werkt revitaliseerd.
 • Alfa-hydroxyzuren geeft een chemische peeling
 • Vitamine CG en mannose hydrateert en verheldert de huid.

Dit masker breng je aan over het gehele gezicht en laat je 5 minuten inwerken, hierna doe je het zachtjes inmasseren met de vingertoppen en het resterende spoel je af met water.

Dit masker ruikt erg lekker zomers, het doet mij denken aan lange grasvelden met vrolijke gekleurde bloemen erin. Het is licht roze van kleur op de huid wat een mooie GLOW geeft. Het voelt fris aan op het gezicht, na het intrekken masseerde ik dit masker in mijn huid. Tot mijn verbazing bevatte het korrels als in een soort scrub. Dit voelde erg fijn aan op mijn huid waardoor ik een extra schoon gevoel had. Ja dit is mijn lievelingsmasker!

1468841738619

Masque argile purifiant pores:

Dit masker bevat twee soorten witte klei dat gecombineerd is met mineraliserend thermaal water van VICHY om verstopte poriën te zuiveren.

 • Kaolin en bentoniet is absorberend witte klei.
 • Aloë Vera is verzachtend voor de huid.
 • Allantoïne heeft een herstellend, verzachtend en hydraterende werking.
 • Mineraliserend thermaal water van VICHY versterkt en revitaliserend.

Van dit masker breng je een dun laagje aan op het gezicht en laat je 3 tot 5 minuten drogen, daarna afspoelen met water.

Dit masker is grijs van kleur, zoals vulkanisch as er ook uit ziet. Dit masker verdeeld gemakkelijk over het gezicht. Ik vind het naar nat geregend aarde ruiken en doet me daarom ook heerlijk aan de herfst denken. Mijn huid voelt iets trekkerig aan na dit masker maar voelt niet vervelend aan.

De zakjes bevatten 2 keer 6 ml, dit is ruim voldoende voor het gehele gezicht.

De maskers zijn per zakje (2 keer gebruik) te koop voor € 2.95 per stuk. VICHY is te koop bij de apotheek.

20160718_125512

Wil JIJ jouw gezicht net zo verwennen als ik mijn gezicht? Dat kan, want ik ga maar liefst 10 van deze pakketten verloten onder jullie lieve lezeressen. Wil je kans maken vul dan snel je gegevens in (klik hier). En wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar.

Uiteraard zou ik het zeer op prijs stellen als jullie mij ook zouden volgen op:
Bloglovin

Facebook 

Instagram

Twitter

Natuurlijk kan je jezelf ook inschrijven door je e-mail adres in te vullen onderaan dit bericht en om op de hoogte gehouden te worden van alle nieuwe updates op aboutsbstyle.

*Deze WIN-ACTIE loopt van dinsdag 19 juni 2016 tot en met maandag 1 augustus. De   winnaars worden persoonlijk door mij uitgekozen. Dus wees er snel bij voordat de ACTIE verlopen is.

Liefs Soraya

 

7 gedachten over “Review +WIN-ACTIE minerale maskers van VICHY

 1. Wat leuk en lief dat je deze winactie doet! Ik heb zelf een gevoelige en droge huid. En laatst ook best verbrand door sportdag :/. Dus ik doe graag mee! Ook leuk om bijv. met vriendin/moeder te doen :).
  Liefs Maya

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s