douche·haar

L’oréal elvive extraordanairy clay

Hallo beauty’s,

De afgelopen weken hebben jullie misschien al wat foto’s voorbij zien komen op mijn instagram of twitter account. Wel te verstaan van de nieuwe Lóréal ervive extraordanairy clay lijn, deze lijn heb ik zeven weken mogen testen en vandaag wil ik jullie dan ook graag mijn bevindingen vertellen. Lees dus snel verder voor het eindresultaat.

20160617_142439

Van deze lijn heb ik de shampoo, conditioner en de droogshampoo mogen testen. De verpakkingen ogen erg lief en zoet, dit door de zachte pastelkleuren die gebruikt zijn.

Ik heb gemerkt dat de verpakkingen hygiënische in gebruik zijn. Helaas wel erg jammer dat bij de crèmespoeling de dop zich aan de onderkant bevind, hierdoor loopt er allemaal water in de rand en mocht je net als mij op dit moment tussen twee huizen heen en weer reizen is dat best lastig.  Maar dat is ook echt alles wat ik kan bedenken.

20160617_142459

Laten wij het even over de geur hebben want deze extraordanairy clay lijn ruikt echt zalig vind ik, het vult de gehele badkamer maar is zeker niet overheersend. Ik kan de geur niet helemaal plaatsten maar ik kan je wel vertellen de verpakking er zoet uit ziet maar de geur ruikt niet zo.

De shampoo schuimt lekker op de haren wat mij persoonlijk al een schoon gevoel geeft (ik weet heb het er niks mee te maken). Ik merk ook dat ik mijn haren vanaf het begin van gebruik twee tot hooguit drie keer per week kan blijven wassen wat ik een echte must vind. Vaak als ik overstap van shampoo kost het mij weer tijd om mijn haren hieraan te laten wennen.

De conditioner voelt echt super zacht aan in mijn haren, ik verlies minder haren en is zo gemakkelijk door te kammen na gebruik. Ik ben hiermee echt blij en dit is een echte aanwinst.

De droogshampoo hoor ik heel veel verschillende meningen over, ik kan je vertellen dat het niet de beste droogshampoo is die ik geprobeerd heb. Normaal gesproken als ik droogshampoo in mijn haren spray kan ik mijn haren wassen uitstellen tot twee dagen later. Helaas kan ik bij deze droogshampoo mijn haren wassen en uitstellen tot die avond mocht ik hier in de ochtend geen tijd voor hebben. (heb nogal een ritueel).

20160617_142520

Mijn conclusie is denk ik wel overduidelijk al te lezen hierboven. Ik ben groot fan van de shampoo en conditioner, de laatste helft van mijn fles zal ik dan ook zeker fluitend leeg maken. Ik zal de droogshampoo niet opnieuw kopen helaas in tegen stelling tot de shampoo en conditioner. Ik raad het daarom iedereen ook aan die op zoek is naar nieuwe producten om deze van lóréal elvive zeker een kans te geven.

Mocht je meer willen weten over de producten zoals eerste ervaring, of mijn tussen evaluatie? Of misschien wel mooie foto’s willen bekijken neem dan zeker even een kijkje op mijn sociaal media kanalen want hier heb ik nog veel meer informatie staan. Mocht je er dan toch zijn vergeet mij vooral niet te volgen natuurlijk!

Ik hoop dat jullie het een mooi review vinden, ik ben erg benieuwd wie deze lijn nog meer gebruikt heb, laat het weten via een bericht hieronder.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s