make-up

Oh so matt lipstick van essence

Hallo beauty’s,

Even geleden konden jullie zien dat ik een pakketje gekocht had bij Kruidvat waarin ook een lipstick zat, vandaag laat ik jullie dan ook kennis maken met een BUDGET lipstick die één matte finish heeft. De kleur uit mijn pakketje is nude dus toegankelijk voor iedere dag.

20160524_151344.jpg

Deze lijn van Essence bestaat al sinds 2013, de afgelopen jaren zijn er steeds meer kleurtjes aan toegevoegd. Deze kleur (oh so matt 15) is een van de wat nieuwere kleuren. De hulzen zijn matt zwart van kleur met een gekleurde ring waar de opening zit, de kleur van de ring geeft ook de kleur van de lipstick aan. Door de duidelijke match is het goed zichtbaar in je toilettasje welke kleur je eruit haalt. Ik moet wel eerlijk bekennen dat de huls wel iets smoezelig wordt in gebruik, niet storend maar wel jammer dat het zo is.

20160524_151351.jpg

De lipstick ruikt een beetje naar een crème, niet vervelend maar ook niet speciaal. De lipsticks blijven bij mij zoon 3 tot 4 uur zitten, een maaltijd overleven ze helemaal niet dus mocht je de deur uit gaan vergeet zeker je lipstick niet mee te nemen want bijwerken is wel een must bij dit product.

20160524_151433

Echt helemaal matt vind ik deze lipstick niet echt te noemen, semi matt komt meer in de buurt. Het is een mooie nude kleur waar je echt van moet houden. Doordat het een gemakkelijke kleur is, is het wel erg draagbaar voor iedere dag.

20160708_200226

Je kan duidelijk zien dat deze lipstick nog een glans bevat, Tvens trekt het erg in op mijn droge plekjes die mijn lippen helaas erg veel hebben op het moment.

Ja het is zeker een aanrader want de lipstick kost nog geen € 3.00 euro, de finish is mooi de kleur is prachtig en het brengt fijn aan. Ja na 3 uur moet je even bijwerken maar dat maakt niet uit voor zo een koopje. Deze lipstick komt van essence komt bij Kruidvat vandaan.

Liefs Soraya

p.s. doen jullie al mee met mijn WIN-ACTIE?

Een gedachte over “Oh so matt lipstick van essence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s