Geen categorie

I heart makeup lip lava liqued lipstick

Hallo beauty’s,

Afgelopen week liep ik door de trekpleister te slenteren op zoek naar neusspray toen mijn ogen op nieuwe producten bij de trekpleister viel. Ik dacht meteen even goed door de bakken zoeken want je vind vast wel weer wat mooie parels van I Heart Makeup, en ja ik heb ditmaal weer twee nieuwe producten gekocht waaronder deze I heart makeup lip lava liqued lipstick. Ik ben erg benieuwd of deze mij zullen gaan bevallen want de laatste die ik getest heb was ik niet enorme fan van.

20160704_091342

De verpakking is wel naar mijn smaak moet ik zeggen hoor beauty’s, het is heerlijk oud roze met zwarte tekstopdruk.Dit zijn echt mijn kleuren dus hierom al mijn pluspunten moet ik zeggen. Aan de onderkant van de tube zit een applicator om deze lipstick op je lippen aan te brengen, ik ben erg benieuwd of dit ideaal is in gebruik want ik ben er niet een hele grote voorstander van op deze manier.

20160721_124315

Het pigment ziet er erg mooi uit, het heeft een mooie “droogtijd”.  Gelukkig is de “droogtijd” niet erg snel wat ik wel is heb mee gemaakt bij andere merken dat je niet tot nauwelijks tijd hebt om je lippen mooi egaal op kleur te krijgen.

20160704_095355

De kleur spreekt mij erg aan, zeker omdat het een niet al te vellen kleur is waardoor dagelijks dragen zeker een optie is. Ik ben tevreden met deze nieuwe I Heart Make-up lip Lava kleur in mijn stash. Alleen het enigste nadeel vind ik wel de applicator, ik had liever geen sponsje gehad.

Deze I Heart Make-up producten zijn nu tijdelijk bij Kruidvat te koop, wees er snel bij want op is ook echt op helaas. Ik heb deze Lip Lava kunnen bemachtigen voor € 4.99 euro voor 12 ml.

Wat vinden jullie van de I Heart Make-up lijn?

Liefs Soraya

P.S. Doe jij al mee met de winactie?

2 gedachten over “I heart makeup lip lava liqued lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s