Geen categorie

Real Techniques blod metal kwast

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een pareltje, wel te verstaan een pareltje die ontwikkeld is door real techniques. Deze kwast komt uit hun duurdere lijn en spotte ik laatst in de uitverkoop bij de bijenkorf, hierdoor kon ik deze real techniques kwast niet laten liggen en belande het ook zonder na te denken in mijn winkel mandje. Ik heb deze kwast nu enige tijd in gebruik en vandaag wil ik jullie hier alles over vertellen, lees dus snel verder.

20160624_202216

Deze real techniques kwast heet Arched Powder 100, dit is een prachtige kwast die goud en vooral glimmend van kleur is. De poederkwast is rond afgewerkt ook al lijtk hij eerste instantie plat. De kwast is echt onwijs zacht en voelt erg fijn aan op de huid.

 

20160624_202205

Deze kwast is erg groot en daarom gebruik ik deze kwast het liefst om poeder over mijn gehele gezicht aan te brengen. De kwast pakt veel poeder op en daarom is deze kwast ook snel in gebruik. Ook na het wassen van deze kwast blijft het de zachtste kwast die ik ooit gevoeld heb, een echte pluspunt dus. De steel is enorm lang en daarom ligt deze kwast ook erg lekker in de hand.

Deze real techniques arched powder 100 kwast heb ik bij de bijenkorf gekocht voor € 22.00 euro normaal voor € 35.00 euro. Wist je dat je deze kwasten ook bij bol.com kan bestellen?

Liefs Soraya

Een gedachte over “Real Techniques blod metal kwast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s