make-up

Press on lash van ARDELL

Hallo beauty’s,

Geen geknoei meer met wimper lijm? Geen lastig gedoe meer aan de ogen en wimpers? Ik heb dan voor jou echt de ideale wimpers gevonden! Deze wimpers heten de Press on lash van ARDELL en zijn binnen VIJF minuten aangebracht op beide ogen. Lees snel veder en ontdek mijn meest recente ontdekking waarvan ik niet meer af wil het liefste.

20160524_150201

Mijn meest recente aankoop die ik gedaan heb zijn deze nepwimpers van ARDELL bij de Kruidvat. Hoe heerlijk kan het zijn dat mijn meest recente maar wonderbaarlijke ontdekking gewoon bij de drogist vandaan komt. Jullie zullen dit concept waarschijnlijk wel kennen maar voor mij echt totaal nieuw. Maar laten we beginnen met de veroakking zoals jullie gewent zijn.

De verpakking is druk maar wel duidelijk in een mooie kleuren combinatie van wit en roze. Gelukkig hebben zoals alle wimper verpakkingen een spiek venster zodat je kan zien wat voor model en volume je je wil of kan kopen. Ik heb gekozen voor de 101.20160524_150213.jpg

Zoals je misschien al gemerkt heb zijn dit zelfklevende wimpers waarmee geen lijm aan te pas hoeft te komen. Deze wimpers zijn voorzien van een plak rand aan het begin van de wimpers waardoor je deze heel gemakkelijk kan plaatsen. Hierboven kan je de uitleg van de verpakking zien en lezen.

20160524_150406.jpg

Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn wimpers direct mooi en netjes kon plakken, alleen het plastiek gedeelde kreeg ik er niet netjes vanaf waardoor ik gekozen heb voor mijn pincet erbij te pakken. Met een pincet ging het helemaal perfect, misschien moet ik even meer oefenen maar zoals ik in tijd nood zat zoals ik nu was dan ben je blij met een pincet en geen lijm.

1468264000886.jpg

Ik kan jullie met trots vertellen dat deze wimpers met een zelfklevende rand, alle weersomstandigheden hebben overleefd. Ik ging naar mijn diploma uitreiking en ik kan je vertellen windkracht 10 was er niks bij helaas die dag, ik heb gehuild en vreselijk gelachen en ze zaten muur vast en erg comfortabel. Ik vind het een uitkomst en daarom kan ik niet wachten om hiervan meer in te slaan voor de komende feestjes. Een echte aanrader dus deze nepwimpers van ARDELL. Helaas merk ik wel dat ik niet meerdere malen met één paar wimpers kan doen.

ARDELL wimpers zijn te koop bij o.a. kruidvat en of bij bol.com voor € 11.25 euro.

Liefs Soraya

 

2 gedachten over “Press on lash van ARDELL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s