Geen categorie

Treaclemoon warm applepie hugs

Hallo beauty’s,

Mijn douche routine kan nooit uitgebreid genoeg zijn, en vooral aan kleuren en geur. Vandaar dat ik vandaag weer een nieuwe variant heb getest en klaar heb staan voor een review. Wel eentje die heel bijzonder ruikt dit maal, deze treaclemoon warm applepie hugs (de naam zegt het al) ruikt naar warme appeltaart. Ik was erg nieuwsgierig want ik houd totaal niet van taart mist het een appeltaart is, dus ik ging vrolijk onder de douche en vertel jullie daarom vandaag graag mijn verhaal over de appeltaart onder de douche.

20160524_145730.jpg

De fles is weer van plastic met aan de bovenkant een zwarte dop. Op de verpakkingen van treaclemoon staan altijd een mooi verhaaltje, waarmee ik mijzelf altijd betrap dat ik het vaak ook weer opnieuw lees onder de douche. De verpakkingen zijn wel erg herkenbaar zodra je ze ziet staan waar dan ook, dit hebben ze slim bedacht maar of de verpakking ook handig is?

20160524_145802

De dop bevind zich aan de bovenkant van de fles, waardoor de fles erg stabiel staat. De opening is groot genoeg om het douche product mooi te doseren. Helaas is de fles erg hard en daardoor lastig als de fles leeg raakt om het product er nog uit te krijgen heb ik gemerkt, dit vond ik ook bij de one ginger morning.

20160524_145857.jpg

De geur doet mij wel denken aan appeltaart, maar of het er ook helemaal op lijkt dan zeg ik toch nee. Tevens is de geur ook erg sterk aanwezig waarvan ik wel houd maar zelfs voor mij is het iets te overheersend helaas. Net als ik al bij de one ginger morning zij, ik zal deze fles van treacle moon niet opnieuw aanschaffen maar wel met plezier op maken.

Deze treaclemoon warm applepie hugs is te koop bij veel verschillende drogisterijen en supermarkten voor € 4.95 euro voor 500 ml.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Treaclemoon warm applepie hugs

    1. Mijn camera heeft het begeven helaas, dus ben druk op zoek naar een nieuwe! Deze foto’s zijn gemaakt met mijn Samsung Galaxy s7 en het zijn prachtige foto’s voor de telefoon. Xoxo S.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s