make-up

I heart makeup naked underneath oogschaduwpalette

Hallo beauty’s,

Vandaag staat er weer een prachtig budget palette klaar voor jullie, ik heb deze afgelopen week gekocht bij de trekpleister. Ik raakte helemaal verkocht door de verpakking en het mooie prijskaartje wat eraan hing. Ik review het palette en heb uiteraard ook een mooie ooglook erbij gemaakt. Lees dus snel veder.

20160704_091445

Dit palette is geïnspireerd op de “love of fake fur&animals”.  Vandaar ook dit prachtige palette met een nep bonte bovenkant, met hierin een groot opvallend hart. Ik weet niet of het heel handig in gebruik is want het is natuurlijk wel erg besmettelijk voor stof en vooral voor resten van make-up.  In de deksel zit een groot spiegel waarvan ik een voorstander ben omdat ik dit soort spiegels toch vaak gebruik heb ik de afgelopen tijd gemerkt. Dit palette van i heart makeup bevat ook een dubbelzijdig kwastje, deze gebruik ik zelf niet omdat ik hiermee niet overweg kan.

20160704_091515

Het is een mooi divers palette, dit doordat het matte en shimmers oogschaduw bevat. Tevens kan je ook veel diverse ooglooks maken omdat de kleuren toch uiteen lopen.

1469185171755

Je ziet vooral dat de matte kleuren wat meer moeite hebben met het pigment, de shimmers die hebben zoveel pigment en daarvan wordt ik toch wel weer gelukkig zoals ik zou zeggen GLOW ON!

20160704_095413

Het pigment valt goed op, de oogleden stralen helemaal met deze shimmers. Het blenden ging erg gemakkelijk al moet ik wel bekennen dat niet alle kwasten hier goed aan mee werken heb ik gemerkt. Ik merk ook dat er veel fallout is bij dit palette, voor mij geen hele grote hinder want nu ik het weet breng ik poeder onder mijn ogen aan zodat ik het makkelijk kan verwijderen.

20160704_091616.jpg

Ik ben blij dat ik dit palette heb mee genomen en vind het ook een mooie toevoeging aan mijn collectie. Ik houd van de verpakking die prachtig staat op mijn kaptafel. De kleuren zijn erg mooi en goed te combineren ook. Ja het is een aanrader als je in de buurt bent van een trekpleister zou ik zeker even kijken of ze er voor jou ook nog eentje hebben liggen.

Dit i heart makeup naked underneath palette heb ik gekocht bij trekpleister voor € 7.99 euro en daarvoor krijg je 22 gram aan oogschaduw.

Liefs Soraya

4 gedachten over “I heart makeup naked underneath oogschaduwpalette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s