haar

L’Oréal Elnett heat protector

Hallo beauty’s,

Je haar beschermen is erg belangrijk, zeker als jij net als mij erg veel warmte bronnen gebruikt om je haar in het gewenste model te brengen. Ik gebruik daarom altijd een warmte spray voordat ik met warmte bronnen aan de slag ga. Vandaag is het dan voor mij ook tijd om een voor mij nieuw product te testen en wel te verstaan van Lóréal elnett de heat protector. Lees veder om te ontdekken of deze spray fijn in gebruik is.

20160624_202400

De verpakking van elnett is zoals wij gewent zijn prachtig goud met zwart van kleur. Aan de bovenkant van de fles bevat een spray waardoor je het product gemakkelijk op je haar kan sprayen. Deze spray beloofd ons tot 3 dagen stand te houden. Hierdoor ben ik erg nieuwsgierig geworden.

20160624_202412

Deze spray verdeeld het product heel gemakkelijk over het haar, de nevel is erg fijn en erg breed waardoor je de handeling niet vaak hoeft uit te voeren. Ik vind het ook een pluspunt dat hierdoor de hygiëne in stand gehouden word omdat je hiervoor niks met de handen hoeft aan te raken.

20160624_202436

Dit product kan je zowel of nat en of droog haar gebruiken. Hierboven zie je de lijst van ingrediënten staan. Het alcohol percentage is erg hoog (dit kan je zien doordat het hoog op de lijst staat). Parfum zie je als laatste op de lijst staan, van mij hoeft er geen parfum in haar producten te zitten maar goed als je hierop gaat letten zie je het bij zoveel lijsten erin verwerkt staan.

20160624_202425.jpg

Naar mijn mening vind ik dit een van de betere drogisterij producten, en ik bedoel hiermee niet alleen de heat protector die ik hier gebruik. Ik merk dat mijn haar een mooie glans krijgt na gebruik, maar ook dat het mijn haar niet verzwaard en het niet snel vet word waardoor ik mijn haar niet vaak hoef te wassen. Ik zit nu op 2 tot 3 maal per week, dit ligt erg aan hoe mijn werkweek eruit ziet en hoe warm het natuurlijk is. Ik wil echt proberen om naar 1 tot 2 keer per week te gaan.

Als je het mij vraagt is het een mooie aanwinst in mijn collectie van mijn haar producten. Deze spray heb ik besteld bij bol.com maar is ook te koop bij de drogisterijen in 3 verschillende varianten. de prijs varieert rond de € 7.00 euro.

Liefs Soraya

P.s. Vergeet jij niet mee te doen aan mijn WIN-ACTIE?

4 gedachten over “L’Oréal Elnett heat protector

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s