make-up

Too Faced HangoveRx Replenishing Face Primer

Hallo beauty’s,

In mijn grote shoplog van een aantal weken gelden, heb ik ook wat producten besteld van Too Faced. Onder andere heb ik deze Too Faced HangoveRx Replenishing gezichtsprimer mee besteld. Ik ben altijd op zoek naar een primer die het liefst geen siliconen bevat, Toen ik eenmaal bij Sephora ging bestellen kon ik dit pakket niet laten liggen om het te gaan testen. Vandaag vertel ik jullie dan ook maar al te graag wat mijn ervaring is met deze primer.

20160617_144519

De verpakking vind ik erg zoet ogen, ik houd hier wel van, al had het van mij wel iets minder druk gemogen omdat ik niet weet waar ik moet beginnen met lezen. Het is één handige tube met een smalle opening om de gezichtsprimer goed te kunnen doseren.

20160617_144532

In deze primer zitten veel hydraterende bestanddelen (kokosnoot) voor het gezicht, maar ook ontstekingsremmers.Deze primer bevat  GEEN siliconen, hiervan wordt ik erg vrolijk. Het zou een lichtgewicht primer zijn voor een normale tot gemengde huid. Ik heb een huid die aan de drogere kant is, dus ik ben erg benieuwd hoe ik hierop ga reageren.

20160730_084817

Deze Too Faced HangoveRx Replenishing gezichtsprimer komt wit uit de verpakking, nadat je deze goed hebt verdeelt over het gezicht zie je hier niks meer van terug en droogt het transparant op. Het bevat een lichte aangename geur die ik niet kan thuisbrengen, zelfs niet naar de kokos.

Deze primer voelt erg goed aan op mijn gezicht. Deze primer droogt mijn huid niet uit, het voelt erg voedend aan door de lotion formule en de verzorgende bestanddelen, maar ook erg luchtig wat een musthave is voor mijn werk en de zomerse dagen die we hebben gehad en nog tegemoet gaan. Ja dit is zeker een goede aankoop geweest.

Deze Too Faced HangoveRx Replenishing gezichtsprimer is te koop via de website van Sephora voor € 31.00 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Too Faced HangoveRx Replenishing Face Primer

  1. Wat een prijs! Maar gelukkig werkt hij dan wel goed. Ik heb een keer eerder een primer gebruikt en daar kreeg ik uitslag van. Ben nu echt op zoek naar een goeie. -x-

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s