make-up

Rimmel Londen Moisture Renew Sheer & Shine lipstick

Hallo beauty’s,

Rimmel Londen heeft enige tijd geleden de nieuwe Moisture Renew Sheer & Shine lipsticks gelanceerd.  Voor mijn actie met VeraCamilla even geleden, heb ik deze lipstick mogen ontvangen om te testen. Vandaag wil ik jullie dan ook wat meer vertellen over deze hydraterende lipstick van Rimmel Londen, lees dus snel verder.

20160518_110750

Deze lipstick zit in één prachtige roze doorschijnende huls verstopt, de lipstick verdwijnt in een zilverkleurige koker. Mooi om te zien maar oogt helaas iets goedkoop. Ik moet wel eerlijk toegeven dat je op deze verpakking gelukkig geen vinger afdrukken blijft zien.

Deze Rimmel Londen Moisture Renew Sheer & Shine lipstick staat bekend om de hydratatie voor de lippen. De lipstick heeft een vrij transparante dekking die verrijkt is met vitamines. Deze lipstick zou een energie stoot moeten geven, ideaal als je onderweg met droge lippen te maken krijgt dus.

20160518_111022

Het pigment valt mij erg tegen, het is ook zeker niet mijn persoonlijke smaak. Ik heb de kleur 600 spin all spring in mijn bezit. Dit is een koraal achtige kleur met inderdaad een transparante finish.

20160801_205049

Op de lippen is deze lipstick inderdaad erg hydraterend, hierdoor voelt het ook erg comfortabel aan. Ik heb ook echt het gevoel (vooral op mijn werk) dat als ik deze lipstick aanbreng dat mijn lippen minder snel uitdrogen. Helaas vervaagd deze Rimmel Londen Moisture Renew Sheer & Shine lipstick erg snel, na 2 tot 3 uur is deze lipstick dan ook echt verdwenen en is bijwerken een must. Een goede maaltijd overleeft deze lipstick ook helaas niet.

Deze lipstick is te koop bij de drogist / parfumerie en kost € 10.99 euro.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s