make-up

SIGMA smudge E21 oogschaduw kwast

Hallo beauty’s,

Even geleden konden jullie in mijn shoplog zien dat ik meerdere kwasten heb besteld bij themakeuspot. Vandaag werd het dan ook eens hoog tijd om hiervan nummer 3/4 te laten zien. Deze kwasten zijn van SIGMA, dit zijn prachtige kwaliteitskwasten maar zijn ze ook echt ons geld waard?

20160503_184245.jpg

Het uiterlijk van deze kwasten zijn allemaal hetzelfde, zwart met koper/rosé kleurige details erop. Ik vind ze hierdoor erg “classy” en past het ook perfect op mij kaptafel in mijn kwasten bakje. Ja hiermee is niks mis gelukkig.

20160503_184248.jpg

Deze Sigma smudge E21 kwast gebruik je voor een oogpotlood te vervagen op de bovenste wimperrand maar kan ook gebruikt worden voor onder de onderste wimperrand. Zelf gebruik ik deze kwast om mijn oogschaduw in mijn arcadeboog goed te blenden.

20160503_184302

De kwast is zacht maar voelt wel stevig aan, hierdoor is het blenden van mijn oogschaduw ook erg gemakkelijk geworden. Persoonlijk om oogschaduw onder de oogleden aan te brengen vind ik deze kwast te groot, dit is natuurlijk heel erg persoonlijk.

Ja het is een mooie aanrader, en zeker het geld waard. De kwasten blijven ook zo mooi na het wassen en haren verliezen? Nee ook dan gelukkig nog niet.

Deze kwast heb ik gekocht bij themakeupspot en kost € 14.95 euro.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s