make-up

Marc Jacobs Re(marc)able Full Coverage Foundation Concentrate

Hallo beauty’s,

De zoektocht is nog niet over, het einde is nog steeds niet in zicht. MAAR met deze full cover foundation van Marc Jacobs kan ik je vertellen dat de zon toch wel wat lichtpuntjes doorlaat. Ik wil jullie daarom met volle blijheid over deze foundation vertellen die ik meerdere malen op youtube heb voorbij zien komen. Toen ik een bestelling ging plaatsen bij Sephora kon ik dit pareltje niet laten liggen natuurlijk. Ik heb het uitgebreid getest en ondervonden. Dus scroll snel veder naar beneden en ontdek waarom ik zo weg ben vam deze foundation.

20160617_143840.jpg

De verpakking is zoals je verwacht van Marc Jacobs maar ook van één high end merk. Het is classy om te zien. Ik houd wel van het strakke design helemaal in combinatie met zwart wit. De foundation zit in een zware glazen flacon, op reis wordt je hier niet blij van zo zwaar.

20160617_144042.jpg

De Re(marc)able Full Coverage foundation verklapt het al natuurlijk al met zijn naam, het geeft volledige dekking, maar wel op een zeer geconcentreerde manier. Deze foundation heeft een olievrije formule die zeer gepigmenteerd is. Je moet deze foundation wel goed schudden voor gebruik om het optimale eruit te halen.

Zoals je kan zien hierboven op de foto bevat deze foundation geen pomp opening, dit zou waarschijnlijk ook niet ideaal zijn door de hoeveelheid pigmentatie deze foundation bevat. Tevens zou het de formule uit de foundation halen en daardoor de werking verliezen wat wij natuurlijk niet willen.

20160617_144008.jpg

Je hebt echt slechts enkele stipjes (3 voor een stevige dekking en 2 voor een medium dekking) nodig om de foundation mooi over het gezicht te kunnen verdelen met een prachtige matte finish. Deze foundation heb ik in de kleur 22 Bisque Light, totaal zijn er 22 kleuren beschikbaar. Voor mij is helaas deze kleur iets te donker dus persoonlijk heb ik wel iets meer werk hieraan om deze foundation te kunnen dragen, maar het mooie weer is er weer dus wie weet is er nog hoop.

1466779529565

Ik zie inderdaad dat de dekking op de hand al enorm is, ik merk op mijn gezicht dat ik met veel blenden de foundation toch kan dragen in de zomer. Ik ben erg blij met het resultaat al zal dit niet even een snelle “on the go” favoriet worden in verband met de kleur helaas.

20160618_093310.jpg

Ik ben erg blij met deze aankoop, ik zal deze foundation zeker opnieuw bestellen alleen dan in een lichtere kleur uiteraard. Ik heb veel eisen aan een foundation en dit is wel eentje die in mijn top 3 is beland en mijn hart heeft veroverd.

Ik moet wel zeggen dat deze foundation maar 22 ml. bevat in plaats van de 30 ml wat normaal gesproken in een verpakking zit. Ik kan je wel vertellen dat de levensduur echt niet minder is misschien wel meer doordat de pigmentatie zo sterk is van deze Marc Jacobs foundation.

Deze Marc Jacobs Re(marc)able Full Coverage Foundation Concentrate heb ik besteld via Sephora en kost € 44.50 euro voor 22 ml.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Marc Jacobs Re(marc)able Full Coverage Foundation Concentrate

  1. Heftige kleur inderdaad! Is het anders een optie om hem te mixen met een moisturizer, om hem te dragen als bb cream? Fijne full face foto trouwens aan het einde van het artikel, zo kan ik veel beter zien wat de foundation werkelijk voor je huid doet. Op de foto’s met filter is dat een stuk lastiger te zien.

    xx Regina

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s