make-up·verzorging

Lord & Berry Active Spa lip balm & primer met spf15

Hallo beauty’s,

Lord & Berry zat in mijn styletone pakket. Hiermee ben ik erg blij want daardoor heb ik dit merk ontdekt, met name de Lord & BerryActive Spa Balm & Primer SPF15. Dit is een product dat zowel los als onder lipstick gedragen kan worden, en het zou ook de lippen moeten beschermen tegen de zon. Ik kon uiteraard niet wachten om met deze Lip Balm aan de slag te gaan, en vandaag wil ik jullie dan ook graag laten kennis maken hiermee.

20160704_090654

De verpakking is erg classy om te zien, met al dat zwart en wit. Ik vind dit erg mooi en doet mij ook erg aan mijn Chanel collectie denken. Ik houd van simpele verpakkingen maar erg pakkend tegelijkertijd. De Lip Balm zit in een glimmende huls die ook mooi schoon blijft hierdoor.

20160704_090740

De Lip Balm is wit van kleur in de huls, maar zodra deze de warmte van je lippen raakt is het een transparante laag die overblijft. Het zou een Lip Balm zijn die veel hydratatie zou geven aan de lippen met onder andere Shea butter, jojoba olie en rice bran extracts. Natuurlijk zit er ook de zonnefilter met SPF15 in deze Lip Balm.

20160704_090746

Deze Lip Balm kwam de afgelopen weken goed van pas hier in Nederland aangezien wij veel zon gezien hebben. Mijn lippen zijn altijd al droog van zichzelf en hebben altijd al wat meer zorg nodig.

Met deze Lip Balm merkte ik echt verschil, mijn lippen hebben wat minder velletjes en voelen vooral minder trekkerig aan. Als Primer doet deze Lip Balm ook echt zijn werk, mijn lipstick blijft beter en langer op zijn plek zitten. Maar vooral merk ik dat sommige lipsticks makkelijker aan te brengen zijn.
Ja ik vind deze Lord & Berry Active Spa Balm & primer met SF15 een echte toevoeging in mijn collectie.

Lord & Berry Active Spa Balm & primer met SF15 is te koop voor € 14.95 euro voor 3.5 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s