geuren·make-up·persoonlijk

Shoplog: Roberto Cavalli, Ralph Lauren, Rock Beauty Disco, W7

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik jullie een mini shoplog laten zien. Ik ben bij verschillende winkels geweest om te shoppen en ben goed geslaagd afgelopen week. Deze shoplog bevat niet alleen beauty maar ook fashion. Dus neem snel een kijkje hieronder voor mijn nieuwe aanwist.

20160804_132412

Deze producten heb ik de afgelopen week verzameld en bij elkaar gevoegd tot een mini shoplog. Ik benoem dan ook de winkels per product waar ik geweest ben.

20160804_132607

W7

Deze W7 banana dreams loose powder heb ik gekocht bij Senseparfum. Ik hoor de laatste tijd erg veel over banana powders en was nieuwsgierig geraakt, toen ik deze eenmaal in de schappen zag staan dacht ik ditmaal ik koop het en ga het testen.

W7 banana dreams loose powder kost € 5.49 euro voor 20 gram.

20160804_132627

Rock beauty disco

Deze Rock beauty disco heb ik gekocht bij de kruidvat, deze was afgeprijsd en van de afprijs ging nog eens korting af en toen kwam ik op een zeer schappelijk prijsje uit en dacht ik JA ik ga dit proberen voor de fun. Ik ben ook erg benieuwd of deze “stickers” hun werk ook gaan doen.

Rock beauty disco kost nu € 0.50 euro cent bij de kruidvat.

20160804_132553

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Helaas gaan mijn geurtjes op het moment allemaal op, daarom was ik ook dringend op zoek naar een goede vervanger. Daarom kocht ik een frisse zomerse geur bij Senseparfum. Ik hoop hiermee het zomerse gevoel even vast te houden in dit slechte weer.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro kost € 70.00 euro voor 75 ml.

20160804_132512

Ralph Lauren belted satchel

Mijn roze guess handtas die is helaas erg slecht aan het worden, hierdoor was al weken de jacht geopend om een mooie plaatsvervanger te zoeken. Voor mij nog al een klus omdat ik het liefste weer een lichtroze tas zocht, die ook nog is aan mijn eisen zou voldoen. Maar toen ik de winkel van Ralph Lauren binnen ging was ik verkocht aan deze prachtige zwarte met goudkleurige details erop. Hierover hoefde ik verder niet na te denken en ben ik rechtstreeks naar de kassa gelopen.

Ralph Lauren belted satchel kost € 375.00 euro.

Ik hoop dat jullie het een leuke shoplog vonden om te zien. Vinden jullie het leuk als ik een blog over mijn tas schrijf tot in details aan toe?

Liefs Soraya

5 gedachten over “Shoplog: Roberto Cavalli, Ralph Lauren, Rock Beauty Disco, W7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s