make-up

The Idealist Blender van Styletone

Hallo beauty’s,

In mijn LIMITED EDITION ready fot the summer box van styletone zat ook een beautyspons. Deze spons is van styletone zelf en heet de The Idealist Blender. Ik ben erg benieuwd naar deze spons want eerlijk gezegd snap ik de hele “sponshype” niet echt. Ik ging dus met open gedachten aan de slag en liet mij verrassen.

20160804_141113

Deze spons is licht oranje van kleur. De spons bevat aan de bovenkant een punt, waarmee je volgens styletone zelf goed rondom de ogen en neus te werk kan gaan. De spons voelt zacht maar wel stevig aan. Ik ben erg benieuwd of deze spons lekker in gebruik is, ik moet eerlijk bekennen ik ben helemaal geen fan van sponsjes en heb ze ook nooit eerder in gebruik gehad behalve het testen ervan.

1470400066969

Ook styletone geeft aan dat je de spons moet nat maken voor gebruik. De spons zet ook echt flink uit en wordt hierdoor erg zacht. Dit resultaat bevalt mij zeker wel. Knijp voor gebruik goed de spons uit, en dan kan ik aan de slag gaan met testen. Tot nu toe bevalt alles wel, natuurlijk gaat de grote test nu pas komen.

20160804_141139

De spons werkt prima op het gezicht. Het voelt niet hard aan, de spons zuigt niet al mijn foundation op. Door de grote oppervlak van deze spons is het gemakkelijk je gehele gezicht te bedekken. De punt is inderdaad handig voor de kleinere gedeelde rondom de neus en ogen. Ik moet wel bekennen dat het niet ideaal is omdat de spons iets te groot is voor mij persoonlijk zeker. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze spons vaker gebruik dan ik had verwacht zeker in combinatie met mijn Marc Jacobs foundation optimaal te genieten van de full coverage. Ja een mooie toevoeging wat ik zeker niet had verwacht, daarom verdwijnt deze zeker in mijn kwasten etui die ik altijd binnen handbereik heb liggen.

Deze styletone The Idealist Blender kost € 15.95 euro, en zat bij mij in mijn zomerbox die ik besteld had. Tevens kun je via de website hun producten bestellen.

Liefs Soraya

Een gedachte over “The Idealist Blender van Styletone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s