make-up

Too Faced Shadow Insurance

Hallo Beauty’s,

Langzamerhand ben ik de producten aan het testen van Too Faced, deze producten heb ik in een pakket besteld via Sephora. Over Too Faced had ik al veel goede verhalen gehoord en ik snap nu ook helemaal waarom, Het zijn producten die hun werk goed doen! Vandaag is het daarom tijd voor weer een primer, maar dan wel één voor de ogen.

20160617_144605

Laten we is even beginnen met de verpakking, zoals wij gewent zijn van Too faced is deze weer helemaal in stijl uitgebracht. Ditmaal is licht blauw met zwart en goudkleurige teks opdruk. Ik houd niet van blauw maar deze liefelijke verpakking spreekt mij toch wel erg aan hoor beauty’s. Net zoals bij de gezichtsprimer zit er aan de onderkant een smalle opening om et product naar eigen wensen te kunnen doseren, ik merk dat ik hierdoor ook nooit teveel product gebruik en daarom niet hoef weg te gooien. Tevens is het natuurlijk ook erg hygiënisch omdat je het product zelf verder niet aan hoeft te raken.

20160617_144611

Dit product is lichtbruin van kleur, en zeer zuinig in gebruik. Wat je hieronder op de foto ziet is zo groot als één bovenkant van een spelt, dit is ook echt genoeg voor beide ogen. Ik denk dat ik hier wel een aantal maanden mee voort kan. Het glijd ook zeer gemakkelijk over de oogleden heen. Mijn oogschaduw blijft ook muurvast zitten door deze Too Faced Shadow Insurance.

20160730_085418

Deze Too Faced Shadow Insurance heb ik gekocht via Sephora en kost omgerekend ongeveer € 16.50 euro voor 12 mg.

Gebruiken jullie ook oogschaduwbasis? Laat mij weten in de comment welke jullie favorieten zijn.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Too Faced Shadow Insurance

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s