make-up

Miomare make-up spiegel met LED verlichting

Hallo beauty’s,

Ik was al een tijdje aan het klagen tegen mijn moeder, nu mijn kaptafel van mijn oude kamer naar mijn nieuwe huis verhuist is dat ik weinig tot geen spiegel binnen handbereik heb. In mijn oude kamer heb ik heel slecht licht en om dan van een afstandje jouzelf op te maken is aardig lastig kunnen we wel concluderen. Mijn moeder had mijn gezeur goed gehoord en kwam een aantal weken later met een make-up spiegel thuis. Deze spiegel bevat ook nog eens licht, en een leuk prijsje wat wil een beauty nog meer?

20160805_113436

Deze spiegel is ook nog is van perfecte hoogte door de lange steel die tussen de voet en de spiegel zit, de totale hoogte is namelijk 32.3 centimeter.

20160805_113854

Deze spiegel werkt op batterijen( 4 x AAA), dus geen gezeur met te korte draden en te weinig stopcontacten. Deze spiegel heeft aan beide zijde een verlichte rand. Door de 16 led lampjes die erin zitten geeft de spiegel voldoende en gelijkmatig rondom licht. De aan en uit schakelaar bevind zich aan de bovenkant van de spiegel.

20160805_113615

De spiegel is 360 graden rondom te draaien. Met als aan één kant (zoals je hierboven op de foto ziett) een gewone spiegel. Dit is de kant die ik ook het meeste gebruik. Aan de andere kant bevind zich één vergroot spiegel van maar liefst vijf keer. Deze kant gebruik ik voor mijn wenkbrauwen te epileren of om eventueel precisie werk te leveren aan mijn oogschaduw looks. Op de foto hieronder zie je de vergrote kant mét de verlichting aan.

20160805_113934

Deze spiegel blijft voorlopig binnen handbereik. Een echte musthave in mijn oude kamer, en uiteraard komt deze zomenteen op mijn kaptafel te staan. De verlichting heb ik verrassend vaak aan staan. De hoogte werkt prima voor mij, zeker omdat je de spiegel iets kan kantelen

Deze miomare make-up spiegel heeft mijn moeder mee genomen bij de LIDL voor € 15.00 euro (inclusief batterijen).

Liefs Soraya

 

5 gedachten over “Miomare make-up spiegel met LED verlichting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s