make-up

Brow this way highlighter pencil van Rimmel Londen

Hallo Beauty’s,

Highlighter is een van de mooiste dingen die ik vind uitgevonden op make-up gebied. Daardoor sta ik ook altijd te springen als er een nieuwe highlighter in mijn stash beland. Ditmaal is het een highlighter voor de wenkbrauwen, hiermee kan je de wenkbrauwen strakker laten lijken maar ook één optische lift geven. Vandaag vertel ik jullie dan ook maar al te graag over de Rimmel Londen born this way highlighter pencil.

20160518_111815

Deze highlighter is een potlood die je zelf kan slijpen. Dit potlood is gekleurd in een zachte nude kleur, met een doorzichtige plastic dop. Helaas is hiervan de levensduur niet heel erg lang, wat ook stiekem wel te verwachten valt. Verder is het vrij basic en rustig ogende verpakking waarvan ik wel houd. Daarom valt deze brow this way ook zeker wel in de smaak.

20160518_111910.jpg

Op mijn hand zie je twee laagjes van deze highlighter aangebracht. Het pigment is niet heel erg aanwezig, maar dat hoeft ook niet perse bij een wenkbrauw product natuurlijk. Persoonlijk gebruik ik altijd een oogschaduw basis (tot aan de wenkbrauwen)die altijd al shimmers bevat, dus als je deze samen gaat voegen is het een hele mooie duo.

20160802_115556.jpg

Het is een mooi potlood, die goed zichtbaar is op het gezicht. Voor het mooiste resultaat zou ik deze Brow This Way potlood blenden, anders krijg je wel een streep effect omdat de punt nogal bod is.

Het is een mooi product die zijn werk goed doet. De GLOW is zeker aanwezig. Mocht je van potloden houden is dit product zeker een mooie toevoeging in jou collectie.

Deze Rimmel Londen Brow This Way Highlighter potlood is te koop bij de drogist en kost € 6.49 euro voor 1.41 gram.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Brow this way highlighter pencil van Rimmel Londen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s