make-up

Better Than Sex mascara van Too Faced

Hallo beauty’s,

Zoals jullie afgelopen tijd wel gemerkt hebben is mijn bestelling van Too Faced binnen gekomen en ben ik druk aan het testen geslagen. Het is daarom tijd geworden om de Better Than Sex mascara van Too Faced aan jullie voor te stellen. Ik heb één favoriete mascara waar nog niet aan getipt is, wie weet wordt dit wel een gedeelte eerste plaats?

20160617_144443

De verpakking is prachtige zacht roze ❤ van kleur waarvan ik zo houd. Met opvallende zwarte tekstopdruk is deze mascara ook makkelijk te vinden in mijn toilettasje. Het is een prachtige huls die je gemakkelijk schoon kan maken gelukkig, niet dat je al die vieze vingers op blijft zien.

20160617_144448

Het borsteltje is aan de grote maar ook brede kant, hierdoor moest ik even goed zoeken om het optimale uit deze Better Than Sex mascara te halen. Dit zeker ook om zonder te knoeien doen. De haartjes op deze borstel zijn van verschillende lengtes en diktes en staan ook niet allemaal recht. Ik ben van mening dat je hierdoor wel echt volume kan creëren aan de wimpers.

1470317117836

Het resultaat van deze mascara mag er zeker zijn, of het een gedeelde eerste plek wordt dat niet, maar een gewaardeerde nummer twee dat zeker. Ik ondervind geen klonten bij deze mascara, het verdeeld de wimpers netjes en geeft een mooie volume. Het is een mascara die ik zeker opnieuw zou aanschaffen.

Deze Too Faced Better Than Sex mascara is niet in Nederland te koop wel te bestellen voor € 23.00 euro.

Liefs Soraya

6 gedachten over “Better Than Sex mascara van Too Faced

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s