make-up

W7 Banana Dreams Loose Powder

Hallo beauty’s,

Zoals ik laatst al aangaf in mijn shoplog, heb ik veel goede verhalen gehoord over de banana powder. Ik werd helemaal nieuwsgierig toen ik hoorden dat zelfs de grote sterren hiermee weg liepen zoals o.a. Kim Kardashian. Veel make-up artist gebruiken het ook op hun modellen, en dat effect wilt iedereen toch hebben? Daarom heb ik de banana poeder tot mijn bezit genomen van het budget merk W7, dit merk komt vaak met dupes van duurdere merken op de markt. Ik verwacht veel van dit product dus ik ben erg benieuwd of het mij niet gaat tegenvallen, maar wil je dat weten? Dan raad ik je aan om snel door te lezen tot onder aan deze post.

20160804_113257

Deze verpakking is erg sprekend met een zwarte dop, met hierop uiteraard gele tekstopdruk. De onderkant van deze plastiek verpakking is doorzichtig. Hierdoor kan je goed zien hoeveel gele poeder je nog over hebt.

20160804_113427.jpg

Deze W7 banana dreams loose powder is geurloos, het “pigment” is wel erg aan de gele kant op het gezicht. Hiermee moet ik erg uitkijken dat ik niet teveel poeder gebruik. Het resultaat mag er zeker wel zijn, het geeft een mooi egaal effect op het gezicht.

1470393238240

Het is een poeder die ik veel zal gebruiken op mijn gezicht, het geeft een mooi egaal resultaat. Het product is ook nog is zuinig in gebruik. Mijn make-up blijft goed zitten en gaat niet schuiven. Ja ik ben blij dat ik deze W7 banana dreams loose powder heb gekocht, daarom ook echt een aanrader voor jullie beauty’s.

Deze W7 banana dreams loose powder heb ik bij Senseparfum gekoch voor € 5.49 euro voor 20 gram.

Liefs Soraya

2 gedachten over “W7 Banana Dreams Loose Powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s