geuren

Roberto Cavalli paradiso azzurro parfum

Hallo beauty’s,

Ik houd van parfum, ik draag ook dagelijks parfum. Helaas gingen de afgelopen maand wel 3 flacons leeg. Hierdoor moest ik op zoek gaan naar een nieuwe geur die mij zou bevallen. Ik vind dit altijd een hele zoektocht, vooral omdat het echt persoonlijk bij jou huid moet passen. Iets nieuws vinden is voor mij dan ook niet even rond snuffelen op internet en bestellen maar. Afgelopen week was ik wezen winkelen met vriendje lief toen wij tegen een parfum winkel aan liepen. Ik heb wel zo’n 15 geuren geroken totdat de verkoopster mij dit parfum van Roberto Cavalli liet ruiken. Ik was op slag verliefd en draag sinds vorige weken niks anders meer dan paradiso azzuro.

20160803_102506

Het is een echte GLOW-ON verpakking zeg, prachtig blauw met goudkleurige accenten. Dit doet mij echt aan de zomer denken met prachtige witte stranden en helder blauwe zee. De flacon zelf is ook in van deze kleuren gemaakt gelukkig. De dop is bewerkt met de initialen van Roberto Cavalli. Niks om op aan te merken.

20160803_102430.jpg

De geur is erg fris en bloemig, ideaal voor de zomer dus.  Dit parfum is uitgebracht in 2016 door Roberto Cavalli.

De topnoten zijn:
– Citrusvruchten
– Bergamot
– Lavendel

Hartnoot is wilde jasmijn

Basisnoten zijn:
-Cipres
– Kasjmier hout

20160803_102233

Het is een heerlijke frisse geur, de geur blijft een aantal uren goed hangen. Het is geen zwaar parfum. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik deze Roberto Cavalli Paradiso Azzurro niet erg zuinig in gebruik vind. Ik merk dat ik best veel op spray in de ochtend om dit parfum zo lang mogelijk te houden. Ik denk dat de geur voor mij persoonlijk te zacht is, maar wel een zachte geur waarvan ik helemaal verkocht ben op het moment.

Deze Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfum heb ik gekocht bij Senseparfum voor € 70.00 euro voor 75 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Roberto Cavalli paradiso azzurro parfum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s